Σάλο έχει προκαλέσει στην Πρέβεζας ότι γιατρός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου όχι μόνο δεν άκουσε τις εντολές για περιορισμό των μετακινήσεων, αλλά ταξίδεψε στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στην Βουλγαρία, για σκι, και κόλλησε τον κορονοϊό.

Και επιστρέφοντας όχι μόνο δεν μπήκε σε καραντίνα αλλά συνέχισε να εργάζεται κανονικά και μάλιστα να κάνει εφημερίες.

Η υπόθεση έχει λάβει τέτοιες διαστάσεις που ρωτήθηκε σχετικά με την υπόθεση και ο λοιμωξιωλόγος Σωτήρης Τσιόδρας ο οποίος δεν αρνήθηκε την ύπαρξη τέτοιων πληροφοριών.

Ο κ. Τσιόδρας δήλωσε ότι υπάρχουν τέτοια κρούσματα και παρά το γεγονός ότι θέλει να σεβαστεί τα προσωπικά δεδομένα και δεν θα δώσει περισσότερες πληροφορίες, επισήμανε ότι τέτοια κρούσματα υπάρχουν και στο εξωτερικό…

Ο γιατρός της Πρέβεζας φέρεται να αγνόησε όλες τις οδηγίες και να ταξίδεψε καθώς ο κορονοϊός θέριζε την Ευρώπη στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας για σκί.

Επιστρέφοντας συνέχισε να εργάζεται αντί να μπει σε καραντίνα και τελικά αποδείχθηκε θετικός στον ιό.

Τώρα προσπαθούν να βρουν όλες τις επαφές του αν και είναι εξαιρετικά δύσκολο καθώς συνέχισε να εργάζεται στο νοσοκομείο και ήρθε σε επαφή με δεκάδες ίσως και εκατοντάδες ασθενείς.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ντροπή του!!!! Είναι και γιατρός. Εδώ λένε να καθόμαστε μέσα, να περνούνε μέτρα προφύλαξης όταν πηγενουμε στις δουλειές μας και γενικά περιορισμό και ο έξυπνος μην τον αλλιώς πήγε για σκι!!!! Δεν φταίνε οι άλλοι του θα κόλλησε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here