Βιώνοντας και αφουγκράζοντας τα προβλήματα της Αγροτικής περιοχής μας οφείλει να τα προβάλει προς την εξομάλυνση τους.

Μακροχρόνιο πρόβλημα που έγινε εντονότερο τον καιρό αυτό ειναι το αγροτικό οδικό δίκτυο και τα πλημμυρικά φαινόμενα απο το χείμμαρο Μπούση.

Συγκεκριμένα κατά τους μήνες Δεκέμβριο και Ιανουάριο είχαμε πολύ έντονες και συνεχείς βροχοπτώσεις στην περιοχή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφούν πολλοί αγροτικοί δρόμοι εν μέσω συγκομιδής της ελιάς, με αποτέλεσμα αυτό να γίνεται δυσχερές, και συνέβαλε επιπλέον στην απώλεια παραγωγής ή στην καθυστέρηση συγκομιδής.

Η επικινδυνότητα των αγροτικών δρόμων θέτει τις ζωές των αγροτών σε κίνδυνο, και συμβάλει στην εγκατάλειψη της παραγωγής της ήδη επιβαρυμένης περιοχής μας.
Βασική υποδομή αποτελεί το αγροτικό οδικό δίκτυο και η προστασία των ανθρώπων από τις συχνές πλημμύρες.

Ζητούμε να λάβετε υπόψιν σας την έκκληση μας για αποκατάσταση του δικτύου, και την ανακατασκευή του με τρόπο τέτοιο ώστε να μην προκύπτουν τέτοιου είδους ζητήματα. Απαιτείται μεγαλεπήβολο και ισχυρό εγχείρημα κυρίως πολιτική βούληση ώστε να αποφευχθούν, οι προχειρότητες και η ελλιπής αντιμετώπιση του προβλήματος.
Σαν αγροτικός σύλλογος συμβάλουμε στην καταγραφή τους, και σε ότι θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο και μας ζητηθεί από τις αρμόδιες αρχές.

Ο πρόεδρος
Χιστόφορος Κοσμάς

Γραμματέας
Ρουμελιώτης Ηλίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ