Η σταθεροποίηση των κρουσμάτων σε υψηλά όμως επίπεδα έχει ως αποτέλεσμα να διατηρείται η πίεση στα νοσοκομεία και ο μεγάλος αριθμός νοσηλειών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost.gr μεγάλο ποσοστό εξ όσων νοσηλεύονται φέρει τη μετάλλαξη «Όμικρον». Εξακολουθεί ωστόσο να νοσηλεύεται ποσοστό άνω του 30% με την μετάλλαξη «Δέλτα» γεγονός που δείχνει ότι δεν έχει εκτοπιστεί πλήρως.

Οι νοσηλείες στις Μονάδες Λοιμωδών και τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας έχουν σταθεροποιηθεί στις ογδόντα περίπου.

Στις ΜΕΛ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου νοσηλεύονται 43 ασθενείς ενώ στις κλίνες Covid του Νοσοκομείου Χατζηκώστα νοσηλεύονται είκοσι ασθενείς.

Δεκαέξι ασθενείς βρίσκονται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, οι 13 στις ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού και τρεις στο Χατζηκώστα.

Τις τελευταίες ώρες σημειώθηκαν δύο ακόμη θάνατοι. Η μαύρη λίστα της πανδημίας μεγαλώνει και στην περιοχή μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες με 79χρονη, πλήρως εμβολιασμένη αλλά με πολλά υποκείμενα νοσήματα έχασε την μάχη. Είχε εισαχθεί στο νοσοκομεία στις 23 του μήνα και παρά την προσπάθεια που έγινε δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Επίσης κατέληξε ένας 85χρονος μετά από επτά ημέρες νοσηλείας. Ο ηλικιωμένος δεν είχε εμβολιαστεί ενώ αντιμετώπιζε κι άλλα προβλήματα υγείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ