Ο Νίκος Αθανασίου ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τον δήμο Σουλίου όπου θα είναι επικεφαλής του συνδυασμού 1Μέλλον ανάπτυξης & ελπίδας.

Η ανακοίνωση του είναι η εξής:

Αγαπητοί Φίλες και Φίλοι, Συμπολίτισσες και Συμπολίτες του Δήμου Σουλίου,

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ βαθμού έχει την ιδιαιτερότητα να αποτελεί έναν θεσμό «λαϊκό», που ανήκει σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά. Είναι ένα πεδίο δημιουργίας, συνεργασίας και ενότητας, απαγκιστρωμένο από πολιτικές παρατάξεις και χρώματα.

Από παιδί έχω μάθει να μιλάω μαζί σας με την γλώσσα της καρδιάς, κοιτάζοντας σας κατάματα. Ο ξύλινος πολιτικός λόγος άλλωστε δεν μου ταιριάζει, γιατί είμαι ένα κομμάτι δικό σας. Γέννημα θρέμμα της μαρτυρικής Παραμυθιάς, μεγαλωμένος στα γραφικά σοκάκια της.

Υπηρετώ την τοπική αυτοδιοίκηση και γνωρίζω καλά τις ανάγκες, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις προοπτικές ανάπτυξης του τόπου μας, του Δήμου Σουλίου. Όλα αυτά τα χρόνια είχα την ευκαιρία να αναπτύξω μαζί σας μία σχέση προσωπική, μία σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, μα πάνω απ΄ όλα στην ειλικρίνεια. Πάντοτε είχα σαν αρχή και βασικό στόχο το καλό του δήμου μας, το κοινό καλό. Είχα όμως και την ευκαιρία να αποκτήσω την κατάλληλη εμπειρία, ώστε να είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τα προβλήματα του τόπου μας.

Αγαπητοί Φίλες και Φίλοι,

θέλω να μοιραστώ μαζί σας την απόφαση μου….

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση του Νίκου Αθανασίου στο Step-politiki.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here