Με μια ανακοίνωση φωτιά η Δήμαρχος Ν. Σκουφά κ. Ροζίνα Βαβέτση αδειάζει τον κ. Αντιπεριφερειάρχη Άρτας για τις απαράδεκτες δηλώσεις του, ότι Περιφέρεια δεν ΕΧΕΙ καμία ευθύνη για τον συγκεκριμένο δρόμο που χάνονται ζωές, και οτι η συντήρησης της εν λόγο οδού από το 2020 και μετά την έχει ο δήμος Ν. Σκουφά.

Η ανακοίνωση της κ. Ροζίνα Βαβέτση

Με έκπληξη διάβασα το δημοσίευμα του κ. Αντιπεριφερειάρχη Αρτας που αφορά στην πολυσυζητημένη περιοχή της Αμφιθέας του δήμου Ν. Σκουφά.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης αναφέρεται στο ΦΕΚ 690/ 04-032020 περι αρμοδιοτήτων και ισχυρίζεται ότι την ευθύνη συντήρησης της εν λόγο οδού από το 2020 και μετά την έχει ο δήμος διότι η Αμφιθέα ειναι οικισμός.

Παραθέτω λοιπόν το ΦΕΚ που λέει ξεκάθαρα ότι η αρμοδιότητα ανήκει στην περιφέρεια και μόνο όπου υπάρχουν εγκεκριμένα σχέδια επεμβαίνει ο δήμος.

Να ενημερώσω τον κ. Αντιπεριφερειάρχη οτι η Αμφιθέα είναι οικισμός αλλά το εγκεκριμένο σχεδιο σταματά πολύ πριν τον περιβόητο δρόμο.

Για τον λόγο αυτό άλλωστε έχει ζητηθεί και με το υπ αρ. 3912 29-07-2019 έγγραφο του δήμου αλλά και με το το 7048 10-09-2019 η παρέμβαση και η βελτίωση της συγκεκριμένης ΕΟ που διαπερνά και την Αμφιθέα.

Λυπάμαι πραγματικά πολύ, και πιστεύω οτι θα ήταν σοφότερο ακόμη και τώρα, αντί να μεταφέρει ευθύνες, να προβεί στον εκσυγχονισμό της ΕΟ που αποτελεί πάγιο αίτημα τόσο του Δήμου όσο και των κατοίκων της περιοχής

aiolikoparko1469091978

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ