Αναρτήθηκαν χθες Τετάρτη στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ, οι οριστικοί πίνακες κατάταξης των επιτυχόντων του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας σε 34 Δήμους (θύλακες υψηλής ανεργίας) στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και η Πρέβεζα.

Ήδη από σήμερα στο Δήμο της Πρέβεζας (ο οποίος συμμετέχει στο πρόγραμμα με 86 θέσεις) έχουν αρχίσει να έρχονται οι ωφελούμενοι που ενημερώνει ο ΟΑΕΔ προκειμένου να καταθέσουν τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την πρόσληψή τους. Να θυμίσουμε ότι στο Δήμο της Πρέβεζας έχουν εγκριθεί συνολικά 86 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων (κατά κύριο λόγο εργατών καθαριότητας και πρασίνου) οι οποίοι θα καλύψουν για διάστημα 8 μηνών ανάγκες στους συγκεκριμένους τομείς.

Οι άνεργοι που έχουν επιλεγεί για τοποθέτηση ως επιτυχόντες καλούνται, εντός προθεσμίας πέντε εργάσιμων ημερών από την ενημέρωσή τους, να προσέλθουν στην αρμόδια Υπηρεσία , όπου είναι εγγεγραμμένοι ως άνεργοι, προκειμένου να πραγματοποιήσουν με τον Εργασιακό Σύμβουλο την πρώτη συμβουλευτική δράση και να παραλάβουν συστατικό σημείωμα για την υπόδειξή τους στους Επιβλέποντες Φορείς (Δήμους).

Στις περιπτώσεις που δεν καθίσταται δυνατή η επικοινωνία των Υπηρεσιών του ΟΑΕΔ με τους επιτυχόντες ωφελούμενους, οι ωφελούμενοι υποχρεούνται να εμφανιστούν στις αρμόδιες Υπηρεσίες, εντός 30 εργάσιμων ημερών από την ανάρτηση του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης Ανέργων.

Στην περίπτωση που παρέλθει η προθεσμία των 30 εργάσιμων ημερών, οι επιτυχόντες αποκλείονται από τον Οριστικό Πίνακα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ