Μικροπροβλήματα τα οποία όμως “έθεσαν” σε επιφυλακή την πυροσβεστική υπηρεσία,τον Δήμο και την ΔΕΥΑΠ προκάλεσε το μπουρίνι που έπληξε την περιοχή της Πρέβεζας λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα.

Η δυνατή βροχή μπορεί να μη διήρκεσε πολύ ώρα ωστόσο έφτασε τα 180 χιλιοστά με αποτέλεσμα η πυροσβεστική (όπως δήλωσε στην Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ο Διοικητής Αθανάσιος Μικρούλης) να κληθεί σε έξι περιστατικά άντλησης υδάτων στο ιστορικό κέντρο και στον οδό Σπηλιάδου.

Επίσης ένα μεγάλο δέντρο έπεσε στην οδό Λασκαράτου και 6 μικρότερα στις νησίδες της Λ.Ιωαννίνων ενώ πτώσεις κλαδιών σημειώθηκαν σε αρκετά σημεία της πόλης.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Ευάγγελο Ροπόκη συνεργεία του Δήμου βρίσκονται έξω από τα ξημερώματα για να αποκαταστήσουν τις ζημιές και να απομακρύνουν δέντρα και κλαδιά από τους δρόμους.

Όπως τόνισε εξάλλου στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ο Προϊστάμενος της ΔΕΥΑΠ Κωνσταντίνος Παπουτσής η υπηρεσία έχει ξεκινήσει τους καθαρισμούς των φρεατίων από φερτά υλικά και σε συνεργασία με τα συνεργεία του Δήμου πραγματοποιεί αντίστοιχες εργασίες σε όλη την πόλη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ