Η αναζωπύρωση της πανδημίας, που διαπιστώθηκε το τελευταίο διάστημα αντανακλάται σε σχολεία της Περιφέρειας και ήδη οι αρμόδιοι μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων, προχώρησαν σε αναστολές λειτουργίας τμημάτων.

Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Παιδείας τέθηκαν σε αναστολή τα παρακάτω τμήματα.

Στα Γιάννενα: Τμήματα του 6ου Δημοτικού, του 1ου Πειραματικού, του 8ου γενικού Λυκείου και του ιδιωτικού νηπιαγωγείου Γ. Γιαννακοπούλου.

Επίσης σε αναστολή τέθηκαν 2 τάξεις του Δημοτικού Γραικοχωρίου και μια τάξη του Γυμνασίου Ηγουμενίτσας.

Σε αναστολή λειτουργίας λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, τέθηκαν μέχρι και τις 26 Μαΐου τα τμήματα Β1 και Β’ Ανθρωπιστικών Σπουδών στο 8ο Λύκειο Ιωαννίνων.

Επίσης μέχρι τις 26 Μαΐου σε αναστολή λειτουργίας τέθηκαν τμήματα της Δ’ τάξης του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων.

Εξ’ άλλου σε αναστολή λειτουργίας έως και 26-05 βρίσκονται από χθες τα τμήματα  Β2 και ΣΤ2 του Δημοτικού Σχολείου Γραικοχωρίου στην Ηγουμενίτσα, λόγω κρουσμάτων του νέου κορονοϊού.

Σε αναστολή βρίσκεται και το τμήμα Β2 του 2ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας, έως και τις 25 Μαΐου εξαιτίας θετικού κρούσματος σε μαθητή του σχολείου.

Ακόμη, με ανακοίνωσή του ο ΠΑΣ Γιάννινα ενημερώνει πως ακόμη 2 ποδοσφαιριστές και συνολικά 9 έχουν διαγνωστεί με κορονοϊό.

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Γονέων Ιωαννίνων κάνει λόγο για χορήγηση εκατοντάδων προβληματικών τεστ, που εμφάνιζαν λανθασμένα θετικά αποτελέσματα επιτείνοντας την ανησυχία και το φόβο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here