Ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνος Γαβρόγλου μιλά κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου , Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Για στροφή 180 μοιρών κάνει λόγο η απάντηση του Υπουργείου Παιδείας στη δήλωση που έκανε από την Άρτα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ότι δεν θα καταργήσει το νόμο για την συγχώνευση Πανεπιστημίων και ΤΕΙ.

«Τα παιδιά, οι φοιτητές, οι εργαζόμενοι στα Τ.Ε.Ι. -ενοποιημένα πια τώρα με την ιδιότητα ενός Πανεπιστημίου Ηπείρου- δεν φταίνε σε τίποτα και δεν μπορεί κάθε Κυβέρνηση να αλλάζει πράγματα τα οποία έγιναν από την προηγούμενη, αλλά θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτή την πραγματικότητα», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Με αφορμή τη δήλωση αυτή, ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου δήλωσε:

«Ο κύριος Μητσοτάκης, από την Άρτα, ανέτρεψε πλήρως τη μέχρι τώρα άποψή του για τις συνέργειες. Αυτό είναι μια πάρα πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Ελπίζω να μην έχει σχέση με τον τόπο, διότι όντως το ΤΕΙ Ηπείρου με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων έχουν μια εξαιρετική συνεργασία.

Επιμένω ότι είναι μια ευχάριστη είδηση και ελπίζω και οι βουλευτές της Ν.Δ. να ακολουθήσουν τον αρχηγό τους στην αλλαγή πλεύσης 180 μοιρών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here