ΑρχικήΉπειροςΑπαράδεκτη χαρακτηρίστηκε η παρουσίαση της Πρέβεζας στην Τουριστική Έκθεση - Ο Αντιπεριφερειάρχη...

Απαράδεκτη χαρακτηρίστηκε η παρουσίαση της Πρέβεζας στην Τουριστική Έκθεση – Ο Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Στρ. Ιωάννου διαφήμισε μόνο το ξενοδοχείο του!!

Δημοσιεύθηκε:

Κάκιστη εντύπωση και επικριτικά σχόλια σε συμπολίτες μας που ασχολούνται με τον τομέα τουρισμού, του εμπορίου και άλλους, προκάλεσε η παρουσίαση του Νομού Πρέβεζας στην έκθεση «2η Greek Travel Show» που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών Helexpo Maroussi και απευθύνεται σε όσους θέλουν να κάνουν τις διακοπές τους σε ελκυστικούς τουριστικούς προορισμούς το φετινό καλοκαίρι.

Η φωτογραφία που παραθέτουμε, είναι από το περίπτερο της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας.

Το μόνο που είχε να παρουσιάσει ήταν ένα φυλλάδιο για την Πρέβεζα, και ένα ακόμα μεγαλύτερο σε μέγεθος, που τιτλοφορούνταν «Parga Beach Resort» και ο νοών νοείτω….

Δεν ξέρω εάν ο σχεδιασμός του Περιπτέρου ήταν του Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Στρ. Ιωάννου (αρμόδιου για θέματα Τουρισμού της Περιφέρειας) ή κάποιου άλλου.

Δεν φτάνει που είμαστε εκτός σχεδιασμού όσον αφορά τη σύνδεση της Πρέβεζας με τους μεγάλους κεντρικούς άξονες, δεν είναι αρκετό ότι οι αφίξεις του αεροδρομίου Ακτίου, το οποίο έχουμε στην πόρτα μας, στην πλειοψηφία τους δεν αφορούν την Πρέβεζα, βλέπουμε και ένα περίπτερο του Νομού μας στο Συνεδριακό Κέντρο των Αθηνών να παρουσιάζει μία λίαν επιεικώς απαράδεκτη εικόνα, δουλειά του ποδαριού.

Προφανώς και δεν είμαστε ειδικοί για να κρίνουμε πώς θα πρέπει να παρουσιαστεί ο Νομός μας και  για το λόγο αυτό παραθέτουμε φωτογραφίες από διπλανά Περίπτερα, άλλων Νομών,  όπως αυτό της Λέσβου, για να δείτε τις διαφορές… αλλά και για να αντιληφθείτε την ανεπάρκεια εκείνων που ανέλαβαν να προβάλλουν την περιοχή μας ή για να το πω απλά, την αδιαφορία εκείνων που ανέλαβαν το έργο της προβολής μας

Δεν έχει αλήθεια η Πρέβεζα προϊόντα να παρουσιάσει; Δεν έχει γαστρονομία; Δεν έχει Πολιτισμό; Ποιός έστησε αυτό το περίπτερο;

Από τα φυλλάδια περιμένουμε να προσελκύσουμε τον ποιοτικό Τουρίστα ή μας ενδιαφέρει για κάποια ξενοδοχεία της Πάργας, τα οποία έτσι κι αλλιώς θα γεμίσουν;;;

Η πολιτική κριτική που ασκείται από ορισμένους στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, για φαινομενική τακτική του που ίσως εξυπηρετεί συμφέροντα για την προβολή των Ιωαννίνων και της γείτονος Πάργας, βρίσκει έδαφος όταν βλέπουμε τέτοιες εικόνες. Εκτός κι αν υπήρχε κάτι επιπλέον στο Περίπτερο το οποίο δεν είδαμε ή δεν μάθαμε.

Παρά ταύτα, εντύπωση προκαλεί επίσης η στάση κάποιων διαδικτυακών ιστοσελίδων οι οποίες επικρότησαν αυτή την παρουσία, δείχνοντας για άλλη μία φορά τα κριτήρια που αξιολογούν αλλά και τη διάθεσή τους να καίνε συνεχώς «λιβάνι» στην εκάστοτε εξουσία.

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας παραβρέθηκε στην Έκθεση; Έχει άποψη; Διότι διαβάσαμε δήλωση του αντιπροέδρου Χρ. Κοτσίνη ο οποίος δεν σχολιάζει με τα καλύτερα λόγια το Περίπτερο…

Εκτιμώ ότι η συγκεκριμένη παρουσία του Νομού μας, όχι μόνο δεν προβάλλει, αλλά μάλλον δυσφημεί την περιοχή μας και αυτό οφείλουν να το λάβουν σοβαρά υπόψη οι επαγγελματίες του Τουρισμού της Πρέβεζας.

 

 

 

Τοπική φωνή Πρέβεζας  

Τελευταία νέα

Πυρκαγιά ξέσπασε σε οικία στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας

Πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας κινητοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας που...

Χωρίς προβλήματα οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους μαθητές των ΕΠΑΛ στην Ήπειρο

Με αποχή που έφτασε στο 20,67% ξεκίνησαν – χωρίς προβλήματα – οι πανελλαδικές εξετάσεις...

Επιχείρηση μεταφοράς Γερμανού τουρίστα που τραυματίστηκε στο πόδι στο Ζαγόρι

Γερμανός τουρίστας τραυματίστηκε στο πόδι στο Βραδέτο Ζαγορίου σε περιπατητική διαδρομή στην περιοχή και...

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτου Ιωάννου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους μαθητές καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι...

Περισσότερα