ΑρχικήΉπειροςΑπίστευτα πράγματα στην Άρτα!! Δημοσιογράφος λειτουργούσε ραδιοφωνικό σταθμό με άδεια πεθαμένου!

Απίστευτα πράγματα στην Άρτα!! Δημοσιογράφος λειτουργούσε ραδιοφωνικό σταθμό με άδεια πεθαμένου!

Δημοσιεύθηκε:

Λαβράκι έβγαλε η έρευνα της οικονομικής υπηρεσίας του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης στην Άρτα. Έβγαλε στην επιφάνεια μια πρωτοφανή παράνομη κατάσταση, που υποβόσκει αρκετά χρόνια!

Ένας “Δημοσιογράφος”, κατείχε μικρό ραδιοφωνικό σταθμό, και λειτουργούσε με άδεια πεθαμένου!  Ναι καλά ακούσατε ο κάτοχος που είχε την άδεια έχει πεθάνει, και ο δημοσιογράφος εκμεταλλευόμενος την κατάσταση εξέπεμπε παράνομα από την συχνότητα του.

O “Δημοσιογράφος” διαφήμιζε και διαφημίζει μέσω του site την συνεργασία με το real fm ιδιοκτησίας κ. Νίκου Χατζηνικολάου και μάλιστα έκανε και αναμετάδοση του σταθμού.

Η διαδικασία αδειοδότησης ραδιοφωνικών σταθμών ρυθμίζεται από πληθώρα νομοθετημάτων. Η αυτονόητη για τη λειτουργία ρ/σ εγκατάσταση σταθμού και κεραίας χρειάζεται έκδοση άδειας, και προβλέπεται κυρίως στο άρθρο 1 Ν. 2801/2000 και στο άρθρο 30 Ν. 4070/2012.

Αυτή είναι η λίστα του ΕΣΡ για την Άρτα, όπως αναφέρεται και δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), το οποίο είναι αρμόδιο και υπεύθυνο για την λειτουργία των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών σε όλη την Ελλάδα.

Για την παράβαση αυτή, το Ε.Σ.Ρ. επέβαλε στον, ιδιοκτήτη του σταθμού, αρχικώς την κύρωση της σύστασης να παύσει να εκπέμπει από τη συχνότητα παράνομα. Στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έχουν μείνει έκπληκτοι από το γεγονός, ότι συνεχίζει να διαφημίζει τον σταθμό μέσω του site.

Ο εν λόγω “Δημοσιογράφος” δεν έμεινε μόνο σε αυτήν την παρανομία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Fanaripress.gr λειτουργούσε τον ραδιοφωνικό σταθμό με κατεστραμμένο Ρολόι της ΔΕΗ, κοινώς έκλεβε ρεύμα. Ο ΔΕΔΔΗΕ μετά από καταγγελία κινήθηκε άμεσα για  τοποθέτηση καινούργιου μετρητή.

Στην κοινωνία της Άρτας ακούγεται ότι ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης θέλει να τοποθετήσει τον συγκεκριμένο “Δημοσιογράφος” στην Δημοτική Ραδιοφωνία.

Αν ισχύουν αυτά που ακούγονται, είναι λογική η αντίδραση των ραδιοφωνικών παραγωγών αλλά και τον ακροατών, διότι ένας τέτοιος άνθρωπος μόνο κακό θα κάνει στην εικόνα του AmvrakiaFm.

 

Τελευταία νέα

Ζητείται Υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι

Ζητείται υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6938626538

Μειώθηκε ο πληθυσμός μέσα σε μια δεκαετία στο Δήμο Πάργας

Τους επίσημους πίνακες με τα στατιστικά της απογραφής του 2021 έδωσε στη δημοσιότητα η...

“Κυριακή στο Χωριό Ξανά” στην Αγιά Πάργας

Η εκπομπή «Κυριακή στο χωριό ξανά» με τον Κωστή Ζαφειράκη που μεταδίδεται την Κυριακή...

Μειώθηκε ο πληθυσμός μέσα σε μια δεκαετία κατά 4,9% στην Π.Ε Πρέβεζας

Τους επίσημους πίνακες με τα στατιστικά της απογραφής του 2021 έδωσε στη δημοσιότητα η...

Περισσότερα

Αρέσει σε %d bloggers: