Μείναμε με το στόμα ανοιχτό βλέποντας την νέα γκάφα του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας, κ. Βασίλη Ψαθά.

Ο κ. Ψαθάς, ανακοίνωσε την κατασκευή και τοποθέτηση μεταλλικών κερκίδων 250 θέσεων στο γήπεδο Γραμμενίτσας, 150 θέσεων στο γήπεδο Καμπής και 150 θέσεων στο γήπεδο Καλαμιάς.

Αρχικά τοποθετήθηκαν επιτέλους κερκίδες στο γήπεδο της Καμπής που χρησιμοποιεί η τοπική ομάδα αλλά και ο πρωτοπόρος της Α’ ΕΠΣ Άρτας, το Ξηροβούνι.

Εν συνεχεία, συνέβη το απίστευτο. Τοποθετήθηκαν κερκίδες στα γήπεδα της Καλαμιάς και της Γραμμενίτσας με τα δύο χωριά να μην έχουν ομάδες που να συμμετέχουν στα τοπικά ή και εθνικά πρωταθλήματα.

Ο προϋπολογισμός για την κατασκευή και τοποθέτηση ξεπέρασε τις 50 χιλιάδες με το ακριβές ποσό να φθάνει στα 54.560,00€. Το ανησυχητικό είναι ότι συμφώνησε και ο Δήμος Αρταίων.

Η άγνοια τελικά δεν έχει σύνορα, οπότε και κατά συνέπεια ο κ. Ψαθάς βρίσκεται μέσα στον πυθμένα της άγνοιάς του…στη θέση που του αρμόζει. Εκεί έχει καταντήσει η (ας την πούμε) διοίκηση. Κάθε άλλος στη θέση του θα ντρεπόταν.

Από την άλλη, βλέπουμε ότι εκείνος δεν έχει κανένα πρόβλημα, όσο κάθε πρώτη του μηνός παίρνει το μισθό του και απολαμβάνει όλα τα άλλα πλεονεκτήματα της «εξουσίας».

Δυστυχώς…

ΥΓ. Μήπως υπάρχουν ιδιαίτεροι λόγοι – τους οποίους ελπίζουμε ο κ. Ψαθάς να θελήσει να εξηγήσει στους κατοίκους – για τους οποίους προχώρησε σε αυτή την άσκοπη σπατάλη χρημάτων;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ