ΑρχικήΉπειροςΑποδυναμώνουν νευραλγικές αστυνομικές υπηρεσίες στην Ήπειρο !!

Αποδυναμώνουν νευραλγικές αστυνομικές υπηρεσίες στην Ήπειρο !!

Δημοσιεύθηκε:

Τι κι αν οι αστυνομικές Αρχές της Ηπείρου δίνουν πραγματική μάχη καθημερινά με το οργανωμένο έγκλημα και κυρίως με τα διάφορα κυκλώματα διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών, επιχειρώντας να βάλουν φρένο στις αθρόες εισαγωγές χασίς από την Αλβανία προς το εσωτερικό της Ελλάδας, αλλά και να περιορίσουν την δράση ημεδαπών που εμπλέκονται στην διοχέτευση ουσιών στην τοπικές «πιάτσες»;

Για την Κυβέρνηση φαίνεται πως λίγη σημασία έχει αυτό, η οποία αντί να ενισχύει με έμψυχο δυναμικό και μέσα, τις νευραλγικές αστυνομικές υπηρεσίες της Ηπείρου, τις αποδυναμώνει, μετακινώντας προσωπικό!

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, οι αστυνομικοί κατάφεραν να κατασχέσουν πάνω από 210 κιλά χασίς, αλλά και να εντοπίσουνφυτεία που καλλιεργούσαν δυο ημεδαποί σε δύσβατη και κρημνώδη περιοχή μεταξύ Πετροβουνίου και Χαροκοπίου!

Κι όμως, οι «αρμόδιοι» αποφάσισαν να στελεχώσουν το Τμήμα Τροχαίας της Ιόνιας Οδού, μετακινώντας έξι αστυνομικούς από τη Θεσπρωτία. Αν και η περιοχή της Θεσπρωτίας εμφανίζει αυξημένη εγκληματικότητα, εισαγόμενη κυρίως από την Αλβανία, με διακίνηση ναρκωτικών, λαθρομεταφορές, κλοπές και το αστυνομικό προσωπικό δεν επαρκεί, εν τούτοις αντί να αυξάνεται, συρρικνώνεται.

Καταγγελία της Ένωσης 
Μάλιστα σχετική καταγγελία κάνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας, μετά από τον εντοπισμό και τη σύλληψη κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών προχθές στη Λεπτοκαρυά Φιλιατών.

Επισημαίνεται χαρακτηριστικά: «Ακόμη ένα χτύπημα στα οργανωμένα κυκλώματα ακόμα μια μεγάλη επιτυχία των συναδέλφων μας, οι οποίοι με μεγάλο καθημερινό αγώνα, πολλές παραπάνω ώρες εργασίας, χωρίς τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό παλεύουν με κύριο όπλο το φιλότιμό τους και την αγάπη για τη δουλειά τους εναντίον του οργανωμένου εγκλήματος.

Η Πολιτεία; Αναγνωρίζει τον αγώνα μας και περικόπτει από την οργανική δύναμη του Νομού μας έξι θέσεις για να στελεχωθεί το Τ.Τ Ιόνιας Οδού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας. Τί να πει κανείς; Σημεία των καιρών…»!

 

 

ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

Τελευταία νέα

Μία πολύ σημαντική απόφαση πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων στις 22 Μαρτίου 2023, η...

Εορτάστηκε και φέτος σε Καναλάκι, Πάργα, η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου

Εορτάστηκε και φέτος σε Καναλάκι, Πάργα, και σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου...

Υποψήφια για τον κατάλογο «Μνήμη του Κόσμου» της Unesco τα μολύβδινα ελάσματα της Αρχαίας Δωδώνης

Τον Νοέμβριο του 2021, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Διεύθυνση Προϊστορικών...

Ζητείται Υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι

Ζητείται υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6938626538

Περισσότερα

Μία πολύ σημαντική απόφαση πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων στις 22 Μαρτίου 2023, η...
Αρέσει σε %d bloggers: