Στην καταγγελία της σύμβασης που είχε υπογραφεί με ειδικευόμενη γιατρό προχώρησε ομόφωνα το Δ.Σ του Νοσοκομείου Πρέβεζας.

Αυτό συνέβη καθώς κατά τον τυπικό έλεγχο των τίτλων γνησιότητας σπουδών που προσκόμισε η γιατρός από το Πανεπιστήμιο της L’ Aquila Ιταλίας προέκυψε ότι ότι όχι μόνο δεν της έχει απονεμηθεί ουδέποτε πτυχίο στην Ιατρική και Χειρουργική αλλά δεν της έχει δοθεί και ουδεμία αναγνώριση της ικανότητας άσκησης επαγγέλματος.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας Μιλτιάδης Παππάς μίλησε στο πρωινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 και εξήγησε τι ακριβώς έχει συμβεί:

«Στο νοσοκομείο Πρέβεζας παρουσιάστηκε μία ειδικευόμενη για την παθολογική κλινική καθώς είχε τα πτυχία και τις υπόλοιπες βεβαιώσεις που απαιτούνται.

Προχωρήσαμε σε πρόσληψη 8 Γενάρη ενώ συγχρόνως όπως προβλέπεται κάναμε και έλεγχο των δικαιολογητικών της.

Στις 30 Μάρτη είχα απάντηση απλό την Πρεσβεία της Ρώμης ότι τα πτυχία της ήταν πλαστά και δεν τα αναγνώριζε το πανεπιστήμιο. Αυτόματα καταγγείλαμε τη σύμβαση.

Για κάθε ενδεχόμενο ενημέρωσα τη γιατρό μήπως έχει γίνει κάποιος αναγραμματισμός ή οποιοδήποτε άλλο λάθος θα της δώσω ένα χρονικό περιθώριο μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη που έχει Δ.Σ. (έχοντας φυσικά προχωρήσει σε καταγγελία της σύμβασης).

Δυστυχώς είχαμε σιγή ασυρμάτου από την πλευρά της. Προχωρήσαμε στην καταγγελία της σύμβασης και από το Δ.Σ.» ανέφερε.

Ο Διοικητής διευκρίνισε προκειμένου να μην υπάρχει ανησυχία στους ασθενείς «Δεν εκθέσαμε κανέναν ασθενή σε κίνδυνο. Δε θα μπορούσε να ελέγξει ασθενή σε τόσο μικρό χρονικά διάστημα ειδικευόμενη και χωρίς την παρουσία ειδικευμένου ιατρού. Δεν μπορούσε να κάνει γνωματεύσεις».

Η θέση της γιατρού ήταν όπως ανέφερε στον διοικητή ότι έγινε κάποιο λάθος.

Ακούστε το απόσπασμα:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ