ΑρχικήΉπειροςΆρτα: Ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια για τη χρήση απινιδωτή, στα αθλητικά σωματεία -...

Άρτα: Ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια για τη χρήση απινιδωτή, στα αθλητικά σωματεία – Με απινιδωτές εξοπλίζονται τα δημοτικά γήπεδα.

Δημοσιεύθηκε:

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια για τη χρήση απινιδωτή στα αθλητικά σωματεία του Δήμου μας, μια ακόμη πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, η οποία έρχεται ως συνέχεια του εξοπλισμού των δημοτικών γηπέδων με αυτόματους απινιδωτές τελευταίας τεχνολογίας. Στόχος, να δημιουργηθούν ασφαλείς συνθήκες αλλά και άμεση επέμβαση σε έκτακτες περιπτώσεις καρδιακής ανακοπής στους αθλητικούς χώρους.

Ειδικότερα η Δημοτική Αρχή για την ασφάλεια των αθλητών και τις ανάγκες των τοπικών ομάδων ποδοσφαίρου παρέδωσε στους εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων του Δήμου μας απινιδωτές, με τους οποίους εξοπλίστηκαν τα γήπεδα του Δήμου μας για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

” Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την συνεργασία, το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας και Εθελοντισμού του Δήμου Αρταίων, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, διασωστών και ναυαγοσωστών και το τμήμα Ερυθρού Σταυρού Άρτας Περιφερειακό Τμήμα Άρτας του Ε.Ε.Σ. Οι κοινωνικές μας δράσεις δεν σταματούν εδώ. Προχωράμε με σεβασμό και διακριτικότητα με προληπτικούς ελέγχους,  με ενημέρωση σε θέματα υγείας σε όλο το εύρος του Δήμου μας”, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Παναγιώτης Γαλάνης.

Ενώ από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δημήτρης Σφήκας πρόσθεσε “Μετά την κίνηση της δημοτικής μας αρχής για την δωρεά απινιδωτών στα αθλητικά μας σωματεία και στους αθλητικούς μας χώρους,  συνεχίζουμε με θεωρητική και πρακτική εξάσκηση για τη σωστή χρήση”.

Τελευταία νέα

Why You Should Consider a Whole-Home Water Purification System

Clean water is essential for the well-being of your family and your house. Unfortunately,...

Πυρκαγιά ξέσπασε σε οικία στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας

Πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας κινητοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας που...

Χωρίς προβλήματα οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους μαθητές των ΕΠΑΛ στην Ήπειρο

Με αποχή που έφτασε στο 20,67% ξεκίνησαν – χωρίς προβλήματα – οι πανελλαδικές εξετάσεις...

Επιχείρηση μεταφοράς Γερμανού τουρίστα που τραυματίστηκε στο πόδι στο Ζαγόρι

Γερμανός τουρίστας τραυματίστηκε στο πόδι στο Βραδέτο Ζαγορίου σε περιπατητική διαδρομή στην περιοχή και...

Περισσότερα