Μετά από 4 μήνες μάχης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων, μετά την ανακοπή που υπέστη πάνω στην ώρα ενός τοκετού φέρνοντας στον κόσμο ένα ακόμα παιδί, το απόγευμα της Κυριακής 23 Οκτωβρίου 2022 έφυγε από τη ζωή, τόσο νωρίς και τόσο άδικα.

Γεννημένος το 1962, ο Στέφανος Παπακίτσος, ήταν ένας ακέραιος άνθρωπος και γιατρός. Υπήρξε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αρταίων με την Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή από το 2014 εκπροσωπώντας στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, αυτό που ήταν και στην πραγματική του ζωή: ένας κοινωνικός αγωνιστής, ένας ενεργός πολίτης με σπουδαίο ανθρωπιστικό και κοινωνικό έργο, ένας ανιδιοτελής άνθρωπος με ήθος, που αγαπούσε με πάθος τους ανθρώπους και τον τόπο του.

Παραιτήθηκε τον Ιανουάριο του 2022, λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και βέβαια για να υπάρχει ανανέωση προσώπων στην εκπροσώπηση του συνδυασμού.

Ο Στέφανος Παπακίτσος ήταν πάντα εκεί για να βοηθήσει ως γιατρός μαιευτήρας-γυναικολόγος και ως άνθρωπος όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς να λογίζει χρόνο, κόπο, κόστος. Και σήμερα φεύγει για πάντα, αφήνοντας πίσω του, ένα μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό και στην επαγγελματική αλλά και στην κοινωνική του δραστηριότητα.

Συλλυπητήρια και ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη, στα παιδιά του και στην γυναίκα του, στους οικείους του, στους φίλους του και στους δικούς του ανθρώπους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ