ΑρχικήΉπειροςΆρτα: Προσωρινή λύση με 6 νέες λυόμενες αίθουσες σύγχρονων προδιαγραφών στο 5ο...

Άρτα: Προσωρινή λύση με 6 νέες λυόμενες αίθουσες σύγχρονων προδιαγραφών στο 5ο Γυμνάσιο και το Μουσικό Σχολείο

Δημοσιεύθηκε:

Τις ελλείψεις που παρουσιάζονται στη σχολική στέγη, αντιμετωπίζει ο Δήμος Αρταίων αφού η δημοτική αρχή αντιλαμβάνεται πλήρως ότι οι μαθητές αξίζουν να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Έτσι, και μέχρι να επιλυθούν οριστικά τα προβλήματα σε ορισμένα σχολεία της πόλης, όπως είναι το 5ο Γυμνάσιο και το Μουσικό Σχολείο, ο Δήμος διεκδίκησε και έλαβε μέρος της χρηματοδότησης που απαιτείται από την Περιφέρεια Ηπείρου, για την τοποθέτηση έξι λυόμενων και προκατασκευασμένων αιθουσών, που πληρούν όλες τις σύγχρονες και εγκεκριμένες προδιαγραφές. Την υπόλοιπη δαπάνη, κάλυψε ο Δήμος από ίδιους πόρους.

Οι εργασίες τοποθέτησης ξεκίνησαν από το 5ο Γυμνάσιο ενώ σήμερα συνεχιστήκαν και στο Μουσικό Σχολείο Άρτας. Στο χώρο βρέθηκε από νωρίς, ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Δημήτρη Σφήκα και την Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Σοφία Γρύλλια.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Τσιρογιάννης: «Θέλουμε να αξιοποιήσουμε τον χρόνο που τα σχολεία είναι κλειστά, προκειμένου να κάνουμε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες. Κάθε καλοκαίρι τα τεχνικά μας κλιμάκια βελτιώνουν τις υποδομές των σχολείων μας. Για το θέμα των ελλείψεων στις σχολικές αίθουσες, δεν χωρούν εκπτώσεις. Για αυτό, έχουμε κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να προχωρήσει η ανέγερση του νέου Μουσικού Σχολείου.

Μέχρι τότε φροντίζουμε, ώστε οι μαθητές μας να μπαίνουν σε ασφαλείς και λειτουργικούς χώρους. Τοποθετήσαμε τρεις νέες αίθουσες στο 5ο Γυμνάσιο και άλλες τρεις στο Μουσικό Σχολείο Άρτας, με σύγχρονες προδιαγραφές προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι αυξημένες ανάγκες των σχολείων.

Οι λυόμενες αίθουσες που αντικαταστάθηκαν, θα χρησιμοποιηθούν στο Δημοτικό στάδιο Άρτας και στο Δημοτικό γήπεδο Φιλοθέης, για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των αθλητικών συλλόγων που δραστηριοποιούνται σε αυτά».

Τελευταία νέα

Στέλλα Σολωμίδου: Η στιγμή που τραγουδάει Σωτηρία Μπέλλου και ο Νίκος Μουτσινάς ρίχνει μια… γυροβολιά!

Την αγαπημένη του κυρία Στέλλα υποδέχτηκε ο Νίκος Μουτσινάς στο «Καλό μεσημεράκι». Η Στέλλα Σολωμίδου...

Ειρήνη Μερκούρη: Η επανεμφάνιση της τραγουδίστριας – Τι ετοιμάζει;

Μια απρόσμενη επανεμφάνιση ανακοινώθηκε στα μουσικά πράγματα από την Panik Records και αφορά την...

Θάνος Καληώρας: Τι ερώτηση του έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα και του ζήτησε «συγγνώμη»; Η αντίδραση του ηθοποιού

Καλεσμένος της Μπέττυς Μαγγίρα στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» ήταν ο Θάνος Καληώρας. Ο ηθοποιός συζήτησε...

Χρήστος Θηβαίος: «Ήταν τραυματική η πρώτη εμπειρία μου στη σκηνή. Η μάνα μου με αγριοκοίταγε, μου είπε “μην τολμήσεις να το ξανακάνεις”»

Ο Χρήστος Θηβαίος, ένας εκ των κορυφαίων Ελλήνων τραγουδοποιών, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο...

Περισσότερα

Αρέσει σε %d bloggers: