Ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους που οδηγούν σε κτηνοτροφικές μονάδες στον Ωρωπό και τη Σινώπη πραγματοποίησε τις προηγούμενες μέρες η Περιφέρεια Ηπείρου.

Όπως τονίζει στη Δημοτική Ραδιοφωνία ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου κατά καιρούς η Περιφέρεια ικανοποιεί αιτήματα παραγωγών προκειμένου αυτοί να έχουν εύκολη πρόσβαση στις μονάδες τους.

Την ίδια στιγμή το Τοπικό Συμβούλιο και οι κάτοικοι της Ν. Σινώπης τονίζουν ότι πρόκειται για έργο ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους και ειδικά για τους κτηνοτρόφους της περιοχής.

Ευχαριστούν δε ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον Αντιπεριφερειάρχη Στράτο Ιωάννου ,τον Δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο και τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε Ζαλόγγου Γιώργο Σαριάνογλου για την κατασκευή του δρόμου μήκους 1.200 μέτρων και προϋπολογισμού 166.000 ευρώ.

Ωστόσο ένα μεγάλο έργο που αφορά τη “Βελτίωσης της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις του Δήμου Πρέβεζας” προϋπολογισμού 1.176.000,00 ευρώ θα υλοποιηθεί το επόμενο διάστημα, βελτιώνοντας υφιστάμενους δρόμους αγροτικής οδοποιίας που οδηγούν σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στις Δ.Ε Λούρου και Ζαλόγγου.

Πρόκειται για δρόμους που λόγω της συχνής διέλευσης αγροτικών μηχανημάτων και των βροχών έχουν υποστεί διαβρώσεις και καθιζήσεις με αποτέλεσμα να είναι από δύσκολη έως επικίνδυνη η διέλευση οχημάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here