ΑρχικήΉπειροςΑτυχής έως χυδαία η άποψη του κ. Στράτου Ιωάννου για τον κ....

Ατυχής έως χυδαία η άποψη του κ. Στράτου Ιωάννου για τον κ. Σπύρο Ριζόπουλο…

Δημοσιεύθηκε:

Ο κ. Στράτος Ιωάννου από την Πρέβεζα είναι αντιπεριφερειάρχης, αρμόδιος για την τουριστική ανάπτυξη. Επιτυχημένος στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, πολιτικός μηχανικός, γνωστός για την ευγένεια και την αγωγή του.

Για αυτό και μας εξέπληξε η ατυχής, άκομψη και προσβλητική απάντηση που έδωσε στον κ. Σπύρο Ριζόπουλο, για όσα είπε στην ομιλία του στην Πρέβεζα προ ημερών, σε μιά απέλπιδα προσπάθεια να αντιμετωπίσει το καινούργιο που έρχεται!

Είπε, λοιπόν, μεταξύ άλλων και τούτο: “…Βαρεθήκαμε να μας έρχονται «μεσσίες» από την Αθήνα προς τη Δύση της καριέρας τους να μας σώσουν, λες και δεν υπάρχει ντόπιο δυναμικό…”

Δεν φιλοδοξούμε να παίξουμε τον ρόλο του αυτόκλητου συνηγόρου του κ. Ριζόπουλου (που δεν απουσίασε ποτέ από την Ήπειρο), αλλά μας ξένισε η επιλεκτική μνήμη και η χυδαιότητα, που αποπνέει η απάντησή του!

Διότι δεν αντέδρασε όταν στην Πρέβεζα πήγαιναν ως… «μεσσίες» και πολιτεύονταν διάφοροι που δεν είχαν πατήσει το πόδι τους εκεί αφότου είχαν γεννηθεί και μάλιστα αφού είχε… δύσει η καριέρα τους, μαζί και το… προσδόκιμο όριο ζωής τους!

Στην προκειμένη, όμως, περίπτωση δεν μπορεί να λέει ότι βρίσκεται στη δύση της καριέρας του ένας άνθρωπος πενήντα ετών, πολύ δε περισσότερο όταν αυτή βρίσκεται στο ζενίθ της.

Αν έτσι εκτιμά, τότε ο κ. Καχριμάνης που δεν εργάστηκε τα τελευταία τριανταπέντε χρόνια και είναι κοντά στα 63, έπρεπε προ πολλού να αποσυρθεί και βεβαίως και ο ίδιος ο κ. Ιωάννου, που πλησιάζει τα 60!
Επειδή είναι επιχειρηματίας, πιστεύει ότι πλέον βρίσκεται στη δύση της καριέρας του – και εκείνης της πολιτικής;

Έχουμε την αίσθηση ότι ο κ. Στράτος Ιωάννου, στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί το όποιο έργο του και τον προϊστάμενό του κ. Αλ. Καχριμάνη (που πρέπει να λογοδοτήσει για πολλά), ατύχησε και εκτέθηκε…

 

 

stotapsi.gr

Τελευταία νέα

Ζητείται Υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι

Ζητείται υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6938626538

Μειώθηκε ο πληθυσμός μέσα σε μια δεκαετία στο Δήμο Πάργας

Τους επίσημους πίνακες με τα στατιστικά της απογραφής του 2021 έδωσε στη δημοσιότητα η...

“Κυριακή στο Χωριό Ξανά” στην Αγιά Πάργας

Η εκπομπή «Κυριακή στο χωριό ξανά» με τον Κωστή Ζαφειράκη που μεταδίδεται την Κυριακή...

Μειώθηκε ο πληθυσμός μέσα σε μια δεκαετία κατά 4,9% στην Π.Ε Πρέβεζας

Τους επίσημους πίνακες με τα στατιστικά της απογραφής του 2021 έδωσε στη δημοσιότητα η...

Περισσότερα

Αρέσει σε %d bloggers: