Τροχονόμοι ελέγχουν οδηγούς οχημάτων αν έχουν το προβλεπόμενο χαρτί μετακίνησης που είναι απαραίτητο μετά την απαγόρευση της κυκλοφορίας, Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έλεγχοι της ελληνικής αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων πρόληψης εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όλες αυτές τις ημέρες σε όλο το νομό αλλά και στην πόλη της Πρέβεζας οι έλεγχοι από τους άντρες της αστυνομίας σε πεζούς και οδηγούς ήταν συνεχείς και υπήρξαν παραβάσεις που βεβαιώθηκαν και ισοδυναμούν με διοικητικό πρόστιμο 150 ευρώ.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Πρέβεζας βρίσκεται σε πλήρη εγρήγορση και πραγματοποιούν ελέγχους σε όλα τα κομβικά σημεία του νομού και ο αστυνομικός διευθυντής κ. Σιώρος κάνει έκκληση στους πολίτες να τηρήσουν το μέτρο με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

«Τα περιοριστικά μέτρα έχουν σκοπό να περιορίσουν την διάδοση του ιού. Και για να πετύχουν θα πρέπει όλοι να επιδείξουμε μια υπεύθυνη στάση», σημείωσε ο κ. Σιώρος
Περιπολικά βρίσκονται συνεχώς σε σημεία της πόλης η εικόνα της πόλης ειδικά στο κέντρο είναι ερημική αφού οι μετακινήσεις είναι ελάχιστες, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο στις περιοχές της Κυανής Ακτής, του Παντοκράτορα αλλά και το δρόμο της Τάπιας πίσω από το πάρκο του Πυροβολικού.

 

 

 

Βήμα Πρέβεζας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here