Μαλλιά κουβάρια στην Άρτα με την υποψήφια δήμαρχο, με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, Τζένη Ταπρατζή – Κοίλια να επιτίθεται στην Όλγα Γεροβασίλη, σύμφωνα με δημοσίευμα.

γριο επεισόδιο μεταξύ της υποψήφιας δημάρχου Τζένης Ταπραντζή-Κοίλια και της υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη, στην Άρτα το βράδυ της Κυριακής.

Ο τσακωμός μεταξύ των δύο γυναικών ξεκίνησε, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, όταν κατά τα εκλογικά αποτελέσματα και ενώ η υποψήφια στηριζόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια έβλεπε να χάνει, επιτέθηκε στην κ. Γεροβασίλη, η οποία επισκέφτηκε το εκλογικό της κέντρο.

Η κ. Ταπρατζή-Κοίλια μόλις την είδε, άρχισε να φωνάζει ότι η υπουργός δεν την στήριξε με το κλίμα να είναι έντονο, παρουσία πολιτών.

Μαρτυρίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι η υποψήφια δήμαρχος εκτόξευσε τασάκι κατά της υπουργού ενώ άλλοι αναφέρουν ότι ο σύζυγός της, γνωστός επιχειρηματίας της Άρτας για πάρα πολλά χρόνια, πέταξε επίσης αντικείμενα στην κ. Γεροβασίλη, μεταξύ των οποίων και ποτήρι με νερό.

Η υπουργός φυγαδεύτηκε από τους άνδρες της ασφάλειάς της στο γραφείο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Τσίρκα.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ανάλογο άγριο περιστατικό μεταξύ των δύο γυναικών συνέβη και την περασμένη Δευτέρα, μετά τον α’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

 

Τι αναφέρουν πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Πηγές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ωστόσο, επισημαίνουν ότι δεν υπήρξε συμμετοχή της υπουργού Όλγας Γεροβασίλη ή άλλων πολιτικών προσώπων σε περιστατικό «έντασης» μεταξύ υποψηφίων του συνδυασμού «Δημοτική Αναγέννηση» της Άρτας.

Συγκεκριμένα, πηγές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη επισήμαναν: «To δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος είναι ανακριβές. Υπήρξε πράγματι ένταση μεταξύ υποψηφίων του συνδυασμού Δημοτική Αναγέννηση της Άρτας, χωρίς όμως τη συμμετοχή σε αυτή της υπουργού ή άλλων πολιτικών προσώπων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ