Στα δικαστήρια απειλείται να δοθεί η συνέχεια της αντιπαράθεσης που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό ανάμεσα στον αντιπεριφερειάρχη Άρτας Βασίλη Ψαθά και τον περιφερειακό σύμβουλο της παράταξης Ορίζοντες Ηπείρου Στάθη Νάνο, με θέμα την αντίδραση της Περιφέρειας Ηπείρου στα κρούσματα κορωνοϊού που εκδηλώθηκαν σε μεγάλη γαλακτοκομική μονάδα της Άρτας πριν από λίγες εβδομάδες, σταματώντας για λίγες μέρες τη λειτουργία της επιχείρησης.

Ο κ. Νάνος, σε πρόσφατη συνέντευξή του, είχε ζητήσει τις παραιτήσεις τριών αντιπεριφερειαρχών, καταλογίζοντάς τους μάλιστα και ευθύνη για το «πλήγμα» που δέχθηκε επιχείρηση της Άρτας, όπου εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού και στην οποία ο ίδιος εργάζεται ως γιατρός εργασίας.

Απαντώντας ο κ. Ψαθάς, σημείωσε αντίθετα πως ένα από τα μελανά σημεία της διαδικασίας διαχείρισης του ζητήματος από τις αρμόδιες υπηρεσίες Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της περιφερειακής ενότητας Άρτας ήταν η έλλειψη συνεργασίας με τον γιατρό εργασίας της επιχείρησης, τον οποίο κατηγόρησε για «πλημμελή άσκηση των καθηκόντων του».

Ο Στάθης Νάνος δήλωσε πως ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μηνύσεις κατά του Αντιπεριφερειάρχη.

Τον κατηγόρησε πως λέει ψέματα και πως τα πάντα αποδεικνύονται από επίσημα έγγραφα των προϊσταμένων του αρχών.

Η εντολή ήταν προφανώς κατά παράβαση των όσων συστήνει ο ΕΟΔΥ, όπως φαίνεται στην ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας, αλλά και κατά παράβαση όσων ένας γιατρός εργασίας οφείλει να κάνει, άρα είναι βασίμως αμφίβολο κατά πόσο όντως, η Περιφερειακή Αρχή λειτουργούσε σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here