Δεν πίστευε στα μάτια της μία γυναίκα γνωστού γιατρού στην Πρέβεζα όταν έπιασε στα πράσα τον άντρα της να κάνει σεξ με άντρα.  Δεν έμεινε άναυδη όμως με την απιστία, αλλά με το γεγονός ότι το άλλο της μισό έκανε σεξ με άντρα!

Η ύποπτη στάση του Γιατρού κίνησε υποψίες στη γυναίκα του, που αποφάσισε να προσλάβει ιδιωτικό ερευνητή. Τις επόμενες μέρες ο ντετέκτιβ έγινε «η σκιά» του γιατρού και, όταν τελείωσε την έρευνά του, μετέφερε τα μαντάτα στην γυναίκα του!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η απατημένη γυναίκα έγινε πυρ και μανία και αποφάσισε να πιάσει η ίδια στα πράσα τον… μπερμπάντη σύζυγο. Ο ντετέκτιβ ειδοποίησε την γυναίκα την ώρα που έμπαινε το ζευγάρι στην ερωτική φωλίτσα κοντά στο γήπεδο.

Μετά από λίγα λεπτά, αφού χτυπητέ την πόρτα κατάφερε να περάσει αντικρίζοντας τον άντρα της μαζί με έναν άλλον άνδρα γυμνούς. Η δικαιολογία «δεν είναι αυτό που νομίζεις» δεν θα μπορούσε θα σταθεί σε καμία περίπτωση.

Αν και σε έξαλλη κατάσταση, η απατημένη κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία της. Είναι άγνωστο τι ειπώθηκε στη συνέχεια. Όμως, κατέστησε σαφές ότι δεν θέλει να τον ξαναδεί στα μάτια της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here