(του Κώστα Δ. Καλτσή από το stotapsi.gr)

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για ένα τμήμα- καρμανιόλα του δρόμου στον οικισμό της Αμφιθέας του Δήμου Σκουφά της Αρτας, με την Περιφέρεια να «σφυρίζει» αδιάφορα.
Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το Fanari Press με ντοκουμέντα, στο συγκεκριμένο σημείο γίνονται συνεχώς τροχαία ατυχήματα και θανατηφόρα, με τους κατοίκους να επιρρίπτουν ευθύνες για την ολιγωρία παρεμβάσεων στον αντιπεριφερειάρχη Αρτας κ.Ψαθά.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες και από το 2019, ο κ.Ψαθάς δήλωσε ότι αυτό το τμήμα του δρόμου είναι αρμοδιότητας του Δήμου Σκουφά.

Τον διαψεύει, όμως, η δήμαρχος Σκουφά κ.Ροζίνα Βαβέτση που με ανακοίνωση- καταπέλτη, ξεκαθαρίζει τα πράγματα (και με ΦΕΚ) και ούτε λίγο- ούτε πολύ λέει ότι υπεύθυνη είναι η Περιφέρεια Ηπείρου, με τον κ.Ψαθά να τηρεί σιγή ιχθύος.

Για την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου τμήματος του δρόμου, ενημερώνει με έγγραφό του την Περιφέρεια Ηπείρου και το Τμήμα Τροχαίας Αρτας, επισημαίνοντας μάλιστα και τι πρέπει να γίνει!

Χωρίς αποτέλεσμα όμως και παραμένει άγνωστος ο λόγος που δε διατίθενται ένα ποσό, από τα τόσα που δαπανώνται (συχνά ασκόπως…), για να μη σκοτώνονται ή έστω να μη κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές.

Για αυτό και οι κάτοικοι προσφεύγουν στην Εισαγγελική Αρχή, η οποία κακώς φυσικά δεν παρενέβη τόσο καιρό και να στραφεί κατά παντός υπευθύνου…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here