ΑρχικήΉπειροςΧιονόπτωση στα ορεινά της Πρέβεζα έφερε η "Μήδεια" χωρίς να δημιουργηθούν περαιτέρω...

Χιονόπτωση στα ορεινά της Πρέβεζα έφερε η “Μήδεια” χωρίς να δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα

Δημοσιεύθηκε:

Με δυνατό αέρα, τσουχτερό κρύο και ελάχιστο χιόνι στα ορεινά του Δήμου συνοδεύτηκε το πέρασμα το χαμηλού βαρομετρικού “Μήδεια” από την περιοχή μας.

“Λευκή Κυριακή” είδαν χθες οι κάτοικοι σε Κρυοπηγή, Ρεματιά, Βρυσούλα,Σκιαδά και γενικότερα στον ορεινό όγκο της Λάκκας Σούλι, ενώ νιφάδες έπεσαν και σε κάποια σημεία της Πρέβεζας.

Ο Δήμος βρέθηκε από την Παρασκευή και όλο το Σαββατοκύριακο σε ετοιμότητα με αλάτι, μηχανήματα και προσωπικό. Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελος Ροπόκης, μλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία ανέφερε ότι δεν διαπιστώθηκαν προβλήματα , πτώσεις δέντρων κλπ.ενώ η αποκομιδή των απορριμάτων έγινε κανονικά.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Δ.Ε Ζαλόγγου Γιώργο Σαριάνογλου χρειάστηκε η ρίψη αλατιού σε κάποια σημεία του δρόμου που οδηγούν προς Κρυοπηγή προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο παγετός, ενώ τα παιδιά πήγαν κανονικά στο σχολείο.

Ο αντιδήμαρχος Λούρου Νίκος Παγγές ανέφερε ότι μηχανήματα βρίσκονται σε ετοιμότητα , αλάτι υπάρχει σε όλες τις τοπικές κοινότητες και όλα τα συνεργεία βρίσκονται στο δρόμο προκειμένου να παρέμβουν αν χρειαστεί για την διάνοιξη δρόμου που οδηγεί σε κτηνοτροφική μονάδα ή κάποια άλλη δραστηριότητα.

Ελάχιστα προβλήματα ανέφερε – μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας- και ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς, υπογραμμίζοντας ότι το σημαντικότερο ήταν ο παγετός στην Αγιά ο οποίος αντιμετωπίστηκε με αλάτι.

Χιονόπτωση- που όμως δεν δημιούργησε ιδιαίτερα προβλήματα – καταγράφηκε και στα ορεινά του Δήμου Ζηρού (Παπαδάτες, Άσσο, Νικολίτσι κλπ), ενώ σύμφωνα με τον Δήμαρχο Νίκο Καλαντζή υπήρξαν παρεμβάσεις με ρίψη αλατιού όπου κρίθηκε αναγκαίο .

Τελευταία νέα

Συνελήφθη γνωστός προπονητής που ασελγούσε σε ανήλικες αθλήτριες – Προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές του, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών

Εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών Συνελήφθη...

Ορίζοντες Ηπείρου: Οι πρώτοι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Άρτα

Την προεκλογική αυλαία για την αυτοδιοίκηση άνοιξε και επίσημα ο επικεφαλής των «Οριζόντων Ηπείρου»...

Εφημερίδα Τύπος Ηπείρου: «Βουλιάζει η Ήπειρος από τα σκάνδαλα της Περιφέρειας»

Ο Αλέκος Καχριμάνης, το… έργο του ως περιφερειάρχη Ηπείρου και οι απόψεις του -όπως...

Σοκ: Συνελήφθη πατέρας για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του – Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Στην έκδοση εντάλματος σύλληψης ενός 41 χρονου πατέρα από χωριό των Γρεβενών για τον...

Περισσότερα

Αρέσει σε %d bloggers: