Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε Πρέβεζας με την παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών» με επικεφαλή τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Ζάψα  θα είναι η Δικηγόρος Πρέβεζας και Νομική Σύμβουλος του Δήμου Πάργας κα Χριστίνα Κριτσιμά στις παρούσες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Η κα Κριτσιμά ρίχνεται ξανά στον πολιτικό στίβο, μετά τις εκλογές του 2010 όπου ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Πρέβεζας, θέλοντας να βάλει ένα λιθαράκι στην προσπάθεια η Πρέβεζα και γενικότερα η Ήπειρος να φύγει από την απομόνωση από τον υπόλοιπο κόσμο, στην οποία την έχουν οδηγήσει οι προηγούμενες Περιφερειακές Αρχές και να μπορέσει να ανακάμψει.

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στη Στεφάνη Πρέβεζας από γονείς αγρότες, όπου τελείωσα και το δημοτικό σχολείο. Φοίτησα στην Α΄ Τάξη του Γυμνασίου στο Λούρο και μετά για λόγους εξεύρεσης εργασίας των γονιών μου, εγκατασταθήκαμε οικογενειακώς στην Αθήνα, όπου τελείωσα και τη βασική μου εκπαίδευση.

Αποφοίτησα από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχω και δεύτερο πτυχίο Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είμαι έμμισθη δικηγόρος στο Δήμο Πάργας και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά και στον Δήμο αυτόν, ενώ κατά τα έτη 1999-2005 εργάσθηκα και ως ωρομίσθια καθηγήτρια διδάσκοντας νομικά μαθήματα στο παράρτημα του ΤΕΙ Ηπείρου στην Πρέβεζα.

Είμαι διαζευγμένη και έχω δυο γιους, τον Ιωάννη και τον Αριστοτέλη, ηλικίας 27 και 26 χρονών αντίστοιχα, που, για επαγγελματικούς λόγους, ζουν στην Αθήνα.

Από το έτος 1996 υπηρετώ επαγγελματικά την τοπική αυτοδιοίκηση α’ βαθμού. Ήτοι το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής μου δραστηριότητας από τότε και μέχρι σήμερα είναι η ενασχόληση με τα νομικά ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ