Όπως αναφέρει σε ποστ στο FACEBBOOK ο Δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης:

” Μέχρι πρόσφατα έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε τον αριθμό των κρουσμάτων σε χαμηλά επίπεδα. Όμως, ο συνδυασμός της έκρηξης των κρουσμάτων σε όλη την χώρα συν ότι υπάρχει -όπως φαίνεται- κάποιο αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο και στην περιοχή μας, μας θέτει ξανά σε εγρήγορση. Αυτό τόνισα στη σημερινή σύσκεψη στο Δημαρχείο, μία από τις πολλές που έχουν γίνει όλο αυτό το διάστημα, για τα μέτρα που λαμβάνουμε για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.
Από την πλευρά μας, κάνουμε ότι μπορούμε για να διευκολύνουμε και να συνδράμουμε τον ΕΟΔΥ. Και, παράλληλα, εφαρμόζουμε μέτρα ώστε μαζί με τους πολίτες να θέσουμε για άλλη μια φορά ισχυρά αναχώματα στη διασπορά. Είναι στο χέρι όλων μας, να το καταφέρουμε και τώρα.”
Ήδη γίνεται μεγάλη διασπορά στα σχολεία της περιοχής και του Δήμου. Αρκετοί γονείς φαίνεται να το μεταδίδουν ενώ το ίδιο γίνεται και από τους εκπαιδευτικούς.
Μάλιστα πολλοί εκπαιδευτικοί είναι θετικοί στον κορονοϊό με συνέπεια τις επόμενες ώρες να ενισχύονται οι πληροφορίες που θέλουν την Άρτα να μπαίνει σε lockdown και κλείσιμο των σχολείων.
Περισσότερα σε λίγο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here