ΑρχικήΉπειροςΔιάνοιξη δρόμου, πλακοστρώσεις και αισθητική αναβάθμιση κεντρικών σημείων της Άρτας

Διάνοιξη δρόμου, πλακοστρώσεις και αισθητική αναβάθμιση κεντρικών σημείων της Άρτας

Δημοσιεύθηκε:

Σημαντικές εργασίες καθημερινότητας βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλο το Δήμο Αρταίων, με στόχο την βελτίωση των υποδομών και της προσβασιμότητας πεζών και οδηγών.

Ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης βρέθηκε σε ένα από τα έργα που ολοκληρώνονται επί της Ε.Ο. Άρτας – Αντιρρίου (δίπλα από ιδιοκτησία της Shell Hellas A.E), όπου πραγματοποιήθηκε η τροποποίηση του σχεδίου πόλεως και ειδικότερα έγινε διάνοιξη του δρόμου, πλακοστρώσεις και τοποθετείται ηλεκτροφωτισμός, ενώ σε επόμενη εργολαβία θα δημιουργηθεί και παιδική χαρά, για τους κατοίκους της περιοχής αυτής.

«Κάνουμε ήδη σημαντικές εργασίες που διευκολύνουν την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής και την αναβαθμίζουν αισθητικά, ενώ με την δημιουργία και της παιδικής χαράς θα υπάρξει ένα σημείο αναφοράς για τα παιδιά όλης της περιοχής.

Υπενθυμίζω ότι πριν λίγο καιρό ολοκληρώσαμε ένα πολύ σημαντικό έργο για την συγκεκριμένη περιοχή, αλλά και το κυκλοφοριακό της πόλης γενικότερα, με την σύνδεση της οδούς Δρυάδων με Πρωταγόρα, ενώ άμεσα αναμένουμε να ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή του κυκλικού κόμβου της πλατείας Ζέρβα» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Και συνέχισε: «Εκτελούμε αυτό το διάστημα πολλές εργολαβίες σε όλο το εύρος του Δήμου Αρταίων. Μέχρι τώρα έχουμε δημοπρατήσει έργα καθημερινότητας 22 εκ. ευρώ, ενώ την επόμενη θητεία μας θα δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη έμφαση σε παρεμβάσεις καθημερινότητας».

Τελευταία νέα

Ζητείται Υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι

Ζητείται υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6938626538

Μειώθηκε ο πληθυσμός μέσα σε μια δεκαετία στο Δήμο Πάργας

Τους επίσημους πίνακες με τα στατιστικά της απογραφής του 2021 έδωσε στη δημοσιότητα η...

“Κυριακή στο Χωριό Ξανά” στην Αγιά Πάργας

Η εκπομπή «Κυριακή στο χωριό ξανά» με τον Κωστή Ζαφειράκη που μεταδίδεται την Κυριακή...

Μειώθηκε ο πληθυσμός μέσα σε μια δεκαετία κατά 4,9% στην Π.Ε Πρέβεζας

Τους επίσημους πίνακες με τα στατιστικά της απογραφής του 2021 έδωσε στη δημοσιότητα η...

Περισσότερα

Αρέσει σε %d bloggers: