Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της παρέας των τεσσάρων ανθρώπων οι οποίοι αποπροσανατολίστηκαν στο Μαυροβούνι Μετσόβου, καθώς αυτήν την ώρα έχουν επιβιβαστεί στα οχήματα της πυροσβεστικής και μεταφέρονται στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με πηγές του makthes.gr από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιωαννίνων, οι άνθρωποι είναι καλά στην υγεία τους και “δεν χρειάζονται καν ιατρική φροντίδα”. Στην ίδια καλή κατάσταση είναι και τα δύο σκυλιά τους που συνόδευαν τους τέσσερις στη βόλτα τους στο βουνό.

Πρόκειται για δύο γυναίκες ηλικίας περίπου 50 και 60 ετών και για δύο κυρίους 50 και 60 ετών. Οι τέσσερις βρίσκονταν στο Μέτσοβο για ξεκούραση, καθώς η μία γυναίκα και οι δύο άνδρες διαμένουν στα Ιωάννινα, ενώ η τέταρτη της παρέας στην Κέρκυρα.

Νωρίτερα σήμερα, το πρωί, οι αποπροσανατολισμένοι εντοπίστηκαν από τους διασώστες των πυροσβεστικών υπηρεσιών και της 5ης Ε.Μ.Α.Κ. μετά από ώρες κατά τις οποίες ήταν αδύνατη η προσέγγιση του σημείου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν, ιδίως της χαμηλής νέφωσης και του σκότους της νύχτας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του makthes.gr οι τέσσερις άνθρωποι επικοινωνούσαν από την πρώτη στιγμή, μέσω κινητού τηλεφώνου, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ που έσπευσαν να βοηθήσουν.

Η δύναμη των διασωστών αποτελείται από 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here