ΑρχικήΉπειροςΔικαιώθηκε ο Δημοσιογράφος Δονάτος Παππάς - Το ΕΣΡ καλεί τον Βαγγέλη Πήχα...

Δικαιώθηκε ο Δημοσιογράφος Δονάτος Παππάς – Το ΕΣΡ καλεί τον Βαγγέλη Πήχα για τον παράνομο σταθμό που εκπέμπει!! 

Δημοσιεύθηκε:

Εδώ στο Fanaripress.gr θα διαβάσετε μονό αλήθειες. Η μαχόμενη δημοσιογραφία πάντα κερδίζει και αργά η γρήγορα η αλήθεια βγαίνει στο φως!

Ο δημοσιογράφος Δονάτος Παππας δικαιώθηκε για τα όσα αποκάλυψε κατ’ αποκλειστικότητα για τον παράνομο ραδιοφωνικό σταθμό που διατηρεί ο Βαγγέλης Πήχας.

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης καλεί στην συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, την Τρίτη 19 Απριλίου 2022 και ώρα 11:00, στην έδρα του Συμβουλίου στη διεύθυνση Πανεπιστημίου και Αμερικής 5 (Αίθουσα «Ροδόλφος Μορώνης» στον 3ο όροφο), για ακρόαση το ραδιοφωνικό σταθμό «ΡΑΔΙΟ ΑΡΤΑ» Ν. Άρτας, δηλαδή στην συχνότητα που εκπέμπει ο παράνομος ο σταθμός που κ. Πήχα διότι δεν υπάρχει «ΡΑΔΙΟ ΑΡΤΑ», για παροχή διευκρινίσεων σχετικά με ενδεχόμενη μη λειτουργία του σταθμού άρθρο 53 του Ν. 2778/1999 σε συνδυασμό με το άρθρο 11 παρ. 4 του ν. 3592/2007) (Φ. 240/2021).

Γνωρίζουμε ότι ο κ. Πήχας δεν θα εμφανιστεί στην συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης διότι δεν είναι νόμιμος, και δεν κατέχει άδεια, αλλά και επειδή πολύ απλά θα του πέρναγαν αμέσως χειροπέδες.

Ο Δονάτος Παππας αποκάλυψε την αλήθεια σε σχέση με αυτά που παρουσίαζε ο κ. Πήχας στους ακροατές, και στους διαφημιζόμενους, και έκανε το αυτονόητο. Δηλαδή το δικαίωμα (αλλά και την υποχρέωση) της ηλεκτρονικής εφημερίδας Fanaripress.gr να μη λιβανίζει κανέναν, αλλά να ασκεί κριτική και να αναδεικνύει τα κακώς κείμενα και τις παρανομίες του κάθε απατεώνα.

Στις παράνομες εκπομπές του ο κ. Πήχας μετά τα δημοσιεύματα του Fanaripress.gr, συνέχιζε να κοροϊδεύει τους ακροατές και τις εταιρίες που διαφημίζονται στο σταθμό λέγοντας ότι ο σταθμός είναι νόμιμος. Έχουμε όλα τα ηχητικά του κ. Πήχα και τον προκαλούμε να μας διαψεύσει. Θα βγουν όλα στην φόρα!!

Δεν τελειώσαμε όμως… έρχεται η δήλωση του διευθυντή σύνταξης Realnews, Real.gr κ. Γιώργου Παγάνη για το εξώδικο του Real media Group προς το πρόσωπο του Βαγγέλη Πήχα.

Ο Δονάτος Παππας παραμένει ενεργός μαχητής σε όλη τη λαίλαπα και την λάσπη του κ. Βαγγέλη Πήχα.

 

Τελευταία νέα

Why You Should Consider a Whole-Home Water Purification System

Clean water is essential for the well-being of your family and your house. Unfortunately,...

Πυρκαγιά ξέσπασε σε οικία στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας

Πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας κινητοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας που...

Χωρίς προβλήματα οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους μαθητές των ΕΠΑΛ στην Ήπειρο

Με αποχή που έφτασε στο 20,67% ξεκίνησαν – χωρίς προβλήματα – οι πανελλαδικές εξετάσεις...

Επιχείρηση μεταφοράς Γερμανού τουρίστα που τραυματίστηκε στο πόδι στο Ζαγόρι

Γερμανός τουρίστας τραυματίστηκε στο πόδι στο Βραδέτο Ζαγορίου σε περιπατητική διαδρομή στην περιοχή και...

Περισσότερα