Εκ νέου υποψήφιος θα είναι ο Κώστας Μπάκας με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Ν. Πρέβεζας και σε δήλωσή του αναφέρει:”Στην μάχη που έρχεται, έχω την τιμή και τη χαρά να είμαι υποψήφιος ξανά στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα.

Είναι προσωπική μου επιθυμία, αλλά και χρέος μου, να δώσω αυτή τη μάχη ως υποψήφιος βουλευτής του νομού Πρέβεζας, μαζί με όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς συντοπίτες μου.

Οι Ηπειρώτες είναι ένας λαός με ιστορία στον αγώνα για Δημοκρατία, αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη. Το δίλημμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις αξίες αυτές.

Νιώθω περήφανος που οι άνθρωποι του τόπου μου με εμπιστεύτηκαν στον αγώνα να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση, να σχεδιάζουμε αυτόνομα το μέλλον.

Ήταν όμως και μεγάλη μου τιμή, να συμμετέχω ως Υφυπουργός Εργασίας στην προσπάθεια της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της ανεργίας, την προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Στην μάχη που έρχεται, για πρώτη φορά χωρίς τον βραχνά των μνημονίων, αποφασίζουμε αν θα προχωρήσουμε μπροστά ή αν θα επιστρέψουμε στις μέρες που βύθισαν την χώρα στο σκοτάδι της λιτότητας και της εργασιακής υποτίμησης. Στις 7 Ιουλίου αποφασίζουμε για τη ζωή μας. Και θα είμαστε όλοι εκεί.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ