Δύο νέες συμβάσεις που αφορούν ψηφιακές υπηρεσίες της Πολιτιστικής Διαδρομής των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου υπεγραφησαν μεταξύ του προέδρου του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», Σταύρου Μπένου και του εκπροσώπου – συνιδρυτή της Εταιρείας Ψηφιακών Εφαρμογών CLIO MUSE, Ιωάννη Νικολόπουλο.

Οι δύο συμβάσεις αφορούν την δημιουργία ηλεκτρονικής ιστοσελίδας WEBSITE για την Πολιτιστική ΔιαδρομήΑρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου καθώς και τον εμπλουτισμό της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας με την λειτουργικότητα “προγραμμάτισε την επίσκεψή σου”.

Με τις νέες αυτές υπηρεσία ο επισκέπτης θα μπορεί να “συνθέτει” ο ίδιος την διαδρομή του, να επιλέγει τους αρχαιολογικούς χώρους , τα αξιοθέατα αλλά και τις επιχειρήσεις που επιθυμεί να δει καθώς επίσης και να “κατεβάζει” τις απαραίτητες πληροφορίες αλλά και να τυπώνει τον χάρτη της διαδρομής.

Ο ιστότοπος της Πολιτιστικής Διαδρομής των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου με την ευγενική χορηγία της ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ είναι μια προσφορά του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» στην ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε., φορέα λειτουργίας του έργου «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΕΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ».

Τον ιστότοπο, καθώς και την πρόσθετη εφαρμογή «Προγραμμάτισε την επίσκεψή σου» θα υλοποιήσουν τα έμπειρα στελέχη της Εταιρείας CLIO MUSE.

Το κόστος ανάθεσης των παραπάνω συμβάσεων ανέρχεται συνολικά στο ποσόν των 14.880 ευρώ και θα καλυφθεί από την ευγενική χορηγία, ύψους 50.000 ευρώ που διαθέτει στο «ΔΙΑΖΩΜΑ» η Εταιρεία «ΝΕΑ ΟΔΟΣ» και το οποίο θα αξιοποιηθεί για την κάλυψη των σημαντικότερων εκδηλώσεων του launch event (εκδήλωσης εκκίνησης) της διαδρομής της Ηπείρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ