Με καταληκτική ημερομηνία την 31η Μαΐου ο Δήμος Πρέβεζας δημοπρατεί το έργο Ύδρευσης Λούρου από Πηγές Σκάλας προϋπολογισμού 201.612,90 ευρώ.

Πρόκειται για μια παρέμβαση που θα ενισχύσει σημαντικά το δίκτυο ύδρευσης του Λούρου που αντιμετωπίζει έντονο πρόβλημα ύδρευσης, λόγω των υψηλών καταναλώσεων που παρατηρούνται κατά τους θερινούς μήνες στο δίκτυο του Συνδέσμου.

Οι εγκαταστάσεις ύδρευσης από τις Πηγές Αγ. Γεωργίου έχουν υπερβεί ήδη τα 40 χρόνια από την εποχή της μελέτης τους και δεν ανταποκρίνονται στα πληθυσμιακά δεδομένα αλλά και την κατανάλωση νερού λόγω της αύξησης του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων.

Οι Πηγές Σκάλας επαρκούν να τροφοδοτήσουν με άφθονο νερό την περιοχή και ειδικά κατά την περίοδο αιχμής (Ιούλιο-Αύγουστο) να μην παρουσιάζονται προβλήματα λειψυδρίας στην περιοχή.

Όφελος θα έχουν όχι μόνο ο Λούρος αλλά και οι οικισμοί που υδροδοτούνται από τον Σύνδεσμο Ύδρευσης δεδομένου ότι ο Λούρος (κατά τη δύσκολη θερινή περίοδο) δεν θα χρειαστεί να υδροδοτείται καθόλου από τον Σύνδεσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here