Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου και της αναδόχου εταιρίας ΜΑΚΗΣ ΑΤΕΕ η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Βελτίωση Αγροτικού Δρόμου Τ.Κ Ωρωπού».

Το έργο προϋπολογισμού 79.314,23 ευρώ χρηματοδοτείται από το το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης ( Π.Α.Α 2014-2020) Μέτρο 4, Υπομέτρο 4.3 και αφορά στην ασφαλτόστρωση υπάρχοντος αγροτικού δρόμου στην Τ.Κ Ωρωπού σε εκτός σχεδίου περιοχή .

Συγκεκριμένα περιλαμβάνει εργασίες που βελτιώνουν την αγροτική οδό (γεωμετρικά στοιχεία, οριζοντιογραφικά και υψομετρικά χαρακτηριστικά, τεχνικά έργα, οδοστρωσία κλπ) χωρίς να θίγονται όμορες ιδιοκτησίες.

Ο αμμοχαλικοστρωμένος σήμερα χωματόδρομος πλάτους 4 μέτρων και συνολικού μήκους 1.132 μέτρων βρίσκεται σε ιδιαίτερα κακή κατάσταση βατότητας λόγω συχνής διέλευσης αγροτικών μηχανημάτων βαρέως τύπου και της πλημμελούς συντήρησης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η βελτίωσή του θα διευκολύνει σημαντικά την διέλευση των οχημάτων που κινούνται καθημερινά στην περιοχή εξυπηρετώντας δεκάδες αγρότες και κτηνοτρόφους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here