Δυσαρεστημένος για τους χειρισμούς και τις απαράδεκτες συμπεριφορές του κ. Ψαθά για το θέμα που ανέκυψε στην Αμφιθέα Άρτας είναι ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Καχριμάνης.

Από την αρχή του όλου θέματος επικρατεί εκνευρισμός στην περιφέρεια που κατευθύνεται στον κ. Ψαθά, διότι βρέθηκε στο στόχαστρο της δημοσιότητας και προκάλεσε δυσαρέσκεια στην κοινωνία της Άρτας.

Σύμφωνα με συνεργάτες του κ. Καχριμάνη που «κελαηδούν» δεξιά και αριστερά, η δυσαρέσκεια εκφράστηκε έντονα, μετά τις απειλές προς το δημοσιογράφο, αλλά και τα δημοσιεύματα μέσα από τα οποία οι κάτοικοι του χωριού Αμφιθέα Άρτας, κατηγορούν τον κ. Ψαθά για εγκληματική αδιαφορία.

Με τη δημοσιοποίηση του θέματος οι Περιφερειακοί σύμβουλοι σχολιάζουν ότι «δεν είναι πολιτικά και ηθικά αποδεκτό» ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας να μετακυλίει ευθύνες σε άλλους ή «να μην αναγνωρίζει αστοχίες επικαλούμενος αναρμοδιότητα».

Την ίδια στιγμή στο δημοσιογραφικό γραφείο του Fanaripress.gr φθάνουν πληροφορίες για βέλη που εκτοξεύονται στο παρασκήνιο από τους περιφερειακούς συμβούλους του κ. Καχριμάνη, τα οποία αφορούν στις ευθύνες για μια σειρά από λάθος χειρισμούς του κ. Ψαθά σε σημαντικά θέματα.

Με τις διαρροές αυτές, το περιβάλλον του κ. Καχριμάνη δημιουργεί ξεκάθαρα κλίμα ανασφάλειας προς τον κ. Ψαθά.

Πάντως όσο θα καθίσταται αντιληπτό ότι οι χειρισμοί του κ. Ψαθά είναι αδιέξοδοι και δεν είναι δυνατόν να οδηγήσουν σε απτά αποτελέσματα αλλά στην καταστροφή, τόσο θα κλιμακώνεται ο «Εκνευρισμός» που έχει ξεσπάσει στην Περιφέρεια.

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ