Ο ιατρός χειρουργός – ωτορινολαρυγγολόγος, Δημήτρης Φελέκης, «έφυγε» από τη ζωή ηττημένος από την ασθένεια με την οποία πάλευε αρκετά χρόνια χωρίς όμως ούτε στιγμή να το βάλει κάτω.

Εργαζόταν στο Νοσοκομείο «Γεννηματά» και έχαιρε μεγάλης εκτίμησης από τους συναδέλφους του ενώ ασχολούνταν επί μακρόν με τα κοινά και μάλιστα αρκετές φορές είχε ακουστεί το όνομά του για υποψηφιότητα σε εθνικές εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, στις εκλογικές περιφέρειες τόσο της Αττικής όσο και της παλαιάς Β’ Αθηνών.

Ο Δημήτρης Φελέκης μάλιστα υπήρε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων με τις παράταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου, στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Κορυφαίος επιστήμονας, ήταν διδάκορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και είχε εκλεγεί μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Ωτορινολαρυγγολογίας ενώ είχε ειδικευθεί στη χειρουργική κεφαλής και τραχήλου.

Παρά το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, ήταν πάντοτε χαμογελαστός και ευδιάθετος δίνοντας θάρρος στους ασθενείς του οι οποίοι προσέβλεπαν σε αυτόν όχι μόνον ως ένα κορυφαίο επιστήμονα αλλά και ως ένας Άνθρωπο ανιδιοτελή με διαρκή διάθεση για προσφορά.

Υπήρξε ενεργό στέλεχος εθελοντικών ομάδων και βέβαια πάντοτε βρισκόταν στην πρώτη γραμμή των πολιτικών αγώνων μέσα από τις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας!

 

prokirixi.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ