Θλίψη στην κοινωνία της Πρέβεζας προκάλεσε η θλιβερή είδηση του θανάτου του Θεόδωρου Μυζίκου.

Ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας με ιδιαίτερη αγάπη και προσφορά στον Αθλητισμό ο Θεόδωρος Μυζίκος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή από το Σύλλογο Καλαθοσφαίρισης Νικόπολη που ίδρυσε και υπηρέτησε για πολλά χρόνια. Ειδικότερα ο Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης Νικόπολη αναφέρει ότι θρηνεί την απώλεια ενός σημαντικού ανθρώπου , εκ των ιδρυτών και πρωτοπόρων της Καλαθοσφαίρισης στην ΒΔ Ελλάδα, του Θοδωρή Μυζίκου.

«Έφυγε ο Θοδωρής και μαζί του κομμάτι της αθλητικής ιστορίας της πόλης μας . Δύσκολα θα τον φτάσουμε στον ζήλο και την αγάπη του για τα παιδιά και τον αθλητισμό .

Αφήνει όμως και ένα τεράστιο έργο το οποίο θα μας θυμίζει πάντα την προσφορά του . Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στους οικείους του Καλό ταξίδι Θοδωρή» αναφέρει το συλλυπητήριο μήνυμα.

Επίσης αναφέρει αντί στεφάνου , επιθυμία της οικογένειας είναι η κατάθεση χρηματικού ποσό στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα».

Το Τελευταίο αντίο στον Θεόδωρο Μυζίκο θα πουν συγγενείς και φίλοι σήμερα Δευτέρα και ώρα 17:30 στον Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου. Η Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here