Εικόνες ντροπής και μόνο θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς αυτό που συμβαίνει στο 2ο δημοτικό σχολείο Άρτας.

Ο προαύλιος χώρος του σχολείου έγινε ένας πολύχρωμος σκουπιδότοπος από κάθε είδους σκουπίδια, και ακαθαρσίες από αδέσποτα ζώα, δημιουργώντας εστία μόλυνσης. Όπως μαρτυρούν και οι εικόνες, η κατάσταση είναι κυριολεκτικά πλέον, εκτός ελέγχου.

Η μυρωδιά που κυριαρχεί δυστυχώς δεν αποτυπώνεται φωτογραφικά, αλλά συνθέτουν την αποκαρδιωτική εικόνα που συναντούν καθημερινά, δεκάδες παιδιά όλων των ηλικιών.

Γονείς επικοινώνησαν με το artinos.gr για να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση και την αδιαφορία που εισπράττουν από τον Δήμο Αρταίων. Η Αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα των σχολείων έχει ξεκινήσει με το πρώτο κουδούνι να χτυπά τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου..

Δυστυχώς όμως, η δημοτική αρχή δεν έχει ακόμη καταφέρει να λύσει τα αυτονόητα και τα απλά. Για τα σύνθετα ούτε λόγος, με την απουσία του δήμου να φαίνεται στην καθημερινότητα μας!

Γιατί πρέπει κάθε φορά να γίνει καταγγελία για να έρθει κάποιος να καθαρίσει. Ποιος έχει την ευθύνη καθαρισμού και συντήρησης των σχολείων; Αυτός είναι ο τρόπος της δημοτικής αρχής να πει «καλή χρονιά» στους νέους μαθητές;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ