Σε νοσομείο κατέληξε η προπόνηση νεαρής αθλήτριας στην Άρτα που δέχθηκε επίθεση από αδέσποτο σκύλο στον δρόμο από Άρτα για Κεραμάτες.

Το περιστατικό έκανε γνωστό η ίδια με ανάρτησή της στο facebook:

Όταν βγαίνεις για προπονηση στην πόλη σου και ο Δήμος και οι τοπικές αρχές έχουν φροντίσει για την αφάλεια σου!

Σήμερα το απόγευμα στην προπόνηση μου καθώς έτρεχα μου επιτέθηκε ένα αδέσποτο σκυλί (στο δρόμο από Άρτα για Κεραμάτες). Προφανώς το σκυλί δεν έφταιγε σε τίποτα όπως ούτε κι εγώ καθώς κάθε φορά που βγαίνω για προπόνηση συνάντω αρκετά (αφού το πρόβλημα των αδέσποτων στην Άρτα είναι γνωστό) χωρίς να έχω ποτέ πρόβλημα.

Να όμως που έφτασε η στιγμή ένα από αυτά να μου επιτεθεί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάω στο νοσοκομείο, να επιβαρύνω τον οργανισμό μου με 16 χάπια αντιβιώσεων, ένεση, αντιφλεγμονώδη (καθώς δημιουργήθηκε θλάση μυών από το δάγκωμα) και πρόσθετα χάπια για το στομάχι τα οποία και θα πληρώσω εγώ χωρίς να έχω καμία ευθύνη, και φυσικά να μείνω εκτός προπόνησης μέχρι να αναρρώσω και να υποχωρήσουν οι πόνοι.

Οι φορείς αδιαφορούν για το πρόβλημα καθώς θα πρέπει να περιμένουμε ως τη Δευτέρα για να γίνει επίσημη καταγγελία και ως τότε όσοι κυκλοφορούν στην περιοχή είναι υποψήφια θύματα. Αυτά συμβαίνουν σε έναν Δήμο που σε θυμάται μόνο όταν σε χρειάζεται.

Προσοχή λοιπόν!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ