Εικόνα καταστροφής συνάντησαν το πρωί της Κυριακής τα μέλη του Θεατρικού Εργαστηρίου Πρέβεζας στον χώρο όπου στεγάζει την ομάδα τους στο Κάστρο του Αγίου Ανδρέα.

Άγνωστοι είχαν εισβάλλει ανοίγοντας με λοστό τις πόρτες και αφαίρεσαν από συστήματα ήχου και φωτισμού, μέχρι χαλιά και κοστούμια που χρησιμοποιεί η ομάδα για τις παραστάσεις της.

Όπως τονίζει η υπεύθυνη του Θεατρικού Εργαστηρίου Λίλη Σακκά πρόκειται για ένα μεγάλο πλήγμα αφού είναι αδύνατη οποιαδήποτε δράση της Ομάδας χωρίς την συγκεκριμένη υποδομή.

Το Θεατρικό Εργαστήρι μια από τις παλαιότερες και πιο δραστήριες ομάδες πολιτισμού της πόλης (έτος ίδρυσης 1998) μεταμόρφωσε τον εγκαταλελειμμένο χώρο σε μια γωνιά όπου φιλοξενεί ακόμη και παραστάσεις.

Η αστυνομία πήγε στο χώρο προκειμένου να πάρει αποτυπώματα και να προχωρήσει έτσι στον εντοπισμό των δραστών. Τον χώρο του Θεατρικού Εργαστηρίου επισκέφθηκε και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πρέβεζας Αθηνά Κωνσταντάκη, η οποία εξέφρασε τη λύπη της για το περιστατικό υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να μπορέσει και πάλι η Ομάδα να πραγματοποιήσει τις δράσεις της.

152377403_2958884957664487_1627370813838388056_o

Μου αρέσει!

Σχόλιο

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here