Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον Αρτινό Δημοσιογράφο..

Μετά την αποκάλυψη του Fanaripress.gr ότι ο σταθμός που κατέχει εξέπεμπε παράνομα με άδεια πεθαμένου, τώρα έρχεται στο φως της δημοσιότητας άλλη μια απάτη του.

Ο επιτήδειος Δημοσιογράφος έκλεβε ηλεκτρικό ρεύμα και λειτουργούσε τον σταθμό στην πλάτη του ελληνικού Δημοσίου με ζημία χιλιάδων ευρώ.

Ο ΔΕΔΔΗΕ μετά από καταγγελία κινήθηκε άμεσα, και μετά από τεχνικό έλεγχο προκειμένου να υπολογισθεί το μέγεθος της οικονομικής ζημίας τοποθέτησε καινούργιο μετρητή.

Η ρευματοκλοπή αποτελεί ποινικό αδίκημα, και ο ΔΕΔΔΗΕ υποβάλλει μήνυση στον Εισαγγελέα και σχηματίζεται σχετική ποινική δικογραφία η οποία επισύρει ποινή φυλάκισης, αλλά επίσης δίνει δικαίωμα στην ΔΕΗ να διεκδικήσει δικαστικά την αξία της διαφυγούσας ηλεκτρικής ενέργειας και αποζημίωση.

Μέχρι στιγμής, στα δικαστήρια για αντίστοιχες περιπτώσεις έχουν επιβληθεί ποινές που φτάνουν μέχρι και τα τρία χρόνια.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες στο συγκεκριμένο μέρος που είναι ο σταθμός δεν υπήρχε κανένα ρολόι, με παράνομη σύνδεση των καλωδίων.

 

Οι έγκυρες-διασταυρωμένες πληροφορίες του Fanaripress.gr αναφέρουν, ότι αναμένονται  νέες αποκαλύψεις και ότι αυτές οι υποθέσεις απάτης του Δημοσιογράφου είναι η κορυφή του παγόβουνου. Θα σκάσουν κι άλλες βόμβες.

Ο εν λόγω δημοσιογράφος δηλώνει και διαφημίζεται … πολύ «αποκαλυπτικός», αλλά είναι άγνωστο αν θα αποκαλύψει τις δικές του «απάτες».

Οι πράξεις αυτές είναι ντροπή και προσβολή για το επάγγελμα του δημοσιογράφου, και έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τον κανόνα δεοντολογίας των επαγγελματικών δημοσιογραφικών ενώσεων της χώρας μας .

Υ.Γ. Μήπως πρέπει το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος να επέμβει για έλεγχο, για  διαφυγόντα κέρδη για το Δημόσιο από τους αναλογούντες δασμούς και φόρους όλα αυτά τα χρόνια που παρανομούσε ;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ