Το βαρομετρικό χαμηλό που προκάλεσε την κακοκαιρία “Bianca” έχει ήδηκινηθεί βορειοανατολικά και τα φαινόμενα τη Δευτέρα (28-02-2022)παρουσιάζουν πρόσκαιρη ύφεση.

Από την Τρίτη (01-03-2022) προβλέπεταινέα επιδείνωση του καιρού για το επόμενο διήμερο, με κύριαχαρακτηριστικά τις τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην κεντρική και νότια χώρα και τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά (πορτοκαλί επίπεδο προειδοποίησης).

Πιο αναλυτικά:

Α. Τρίτη (01-03-2022)α) Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στηΘεσσαλία, τη δυτική και κεντρική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησοκαι την Κρήτη.

β) Κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά, στα ημιορεινά της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της δυτικής καικεντρικής Στερεάς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας.

Β. Τετάρτη (02-03-2022)α) Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Θεσσαλία, τη δυτική και κεντρική Στερεά, το νότιο Ιόνιο, τη δυτική και νότια Πελοπόννησο, την Κρήτη, τις νότιες Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.

β) Κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά, τις πρωινές ώρες στα ημιορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς και βαθμιαία στα ημιορεινά της Πελοποννήσου καιστα ορεινά της Κρήτης.

 

 

 

 

ορεινά, στα ημιορεινά της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της δυτικής καικεντρικής Στερεάς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της δυτικήςκαι κεντρικής Μακεδονίας.Β. Τετάρτη (02-03-2022)α) Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στηΘεσσαλία, τη δυτική και κεντρική Στερεά, το νότιο Ιόνιο, τη δυτικήκαι νότια Πελοπόννησο, την Κρήτη, τις νότιες Κυκλάδες και ταΔωδεκάνησα.β) Κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικάορεινά, τις πρωινές ώρες στα ημιορεινά της Θεσσαλίας και τηςκεντρικής Στερεάς και βαθμιαία στα ημιορεινά της Πελοποννήσου καιστα ορεινά της Κρήτης

 

 

 

 

 

 

ορεινά, στα ημιορεινά της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της δυτικής καικεντρικής Στερεάς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της δυτικήςκαι κεντρικής Μακεδονίας.Β. Τετάρτη (02-03-2022)α) Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στηΘεσσαλία, τη δυτική και κεντρική Στερεά, το νότιο Ιόνιο, τη δυτικήκαι νότια Πελοπόννησο, την Κρήτη, τις νότιες Κυκλάδες και ταΔωδεκάνησα.β) Κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικάορεινά, τις πρωινές ώρες στα ημιορεινά της Θεσσαλίας και τηςκεντρικής Στερεάς και βαθμιαία στα ημιορεινά της Πελοποννήσου καιστα ορεινά της Κρήτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ