Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για οφειλέτες που επιθυμούν να υπαχθούν στην σχετική ρύθμιση που έχει “ανοίξει” έως το τέλος του έτους για τον Δήμο της Πρέβεζας και αφορά οφειλές για το διάστημα έως και 9/11/2019.

Το ενδιαφέρον των Δημοτών προς το αρμόδιο τμήμα εσόδων του Δήμου, αφορά κυρίως οφειλές σε νερό των Δημοτικών Ενοτήτων Λούρου και Ζαλόγγου αλλά και γενικότερα χρέη τα οποία μπορούν να ρυθμιστούν με ευνοϊκούς όρους έως και για διάστημα 100 μηνών.

Μετά τον ορισμό των Διοικητικών Συμβουλίων των Νομικών Προσώπων του Δήμου θα καταστεί δυνατή η λήψη σχετικής απόφασης και για αυτά (ΔΕΥΑΠ κλπ) ωστόσο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν σχετική αίτηση για να ενταχθούν σε ρύθμιση.

Να θυμίσουμε ότι είναι η τελευταία ευκαιρία να το κάνουν ενώ όσοι το επιλέξουν πέραν των δόσεων θα έχουν και σημαντικές μειώσεις σε πρόστιμα και προσαυξήσεις. Συγκεκριμένα η εφάπαξ καταβολή του ποσού προβλέπει διαγραφή προστίμων και προσαυξήσεων σε ποσοστό 100%, από 2-24 δόσεις το ποσό μειώνεται σε 80%, από 25-48 σε 70%, από 49 -71 σε 60%, και από 73 -100 δόσεις στο 50%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ