Μέσω του προγράμματος Φιλόδημος θα αναζητήσει λύση για την αδειοδότηση του καταφυγίου αδέσποτων ζώων η Δημοτική Αρχή Πρέβεζας.

Το θέμα τέθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου και σύμφωνα με το δήμαρχο κ. Νίκο Γεωργάκο θα κατατεθεί πρόταση ύψους 300.000 ευρώ για χρηματοδότηση από το πρόγραμμα του υπουργείου εσωτερικών, ενώ ο δήμος από ίδιους πόρους θα διαθέσει επιπλέον 50 χιλιάδες ευρώ.

Ο κ. Γεωργάκος θύμισε ότι το πρόγραμμα εκτός από τις παρεμβάσεις στο καταφύγιο προβλέπει και διάφορες δράσεις στην πόλη όπως είναι οι ταΐστρες.

Πριν την έναρξη της συζήτησης των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης εξάλλου συζητήθηκε και η μετακίνηση των κάδων από την παραλία μέτρο που ξεκίνησε από τα μέσα του καλοκαιριού και αποφασίστηκε να συνεχιστεί.

Τόσο ο Δήμαρχος κ.Γεωργάκος όσο και ο αντιδήμαρχος Ευάγγελος Ροπόκης υπογράμμισαν ότι η υπογειοποίηση των κάδων στην παραλία αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή, ενώ σε ότι αφορά την εναπόθεση των απορριμμάτων για τους κατοίκους της παραλιακής ζώνης αναφέρθηκε ότι θα γίνει εκ νέου συζήτηση για την εξεύρεση μιας εναλλακτικής λύσης που όμως δεν θα επηρεάζει την εικόνα της πόλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ