Σε πολυ θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ΝΔ του νομού Πρέβεζας στο Καναλάκι, στην έδρα του Δήμου Πάργας.

Ήταν μία ένθερμη ατμόσφαιρα που έπνεε τον αέρα της νίκης της ΝΔ στις εθνικές εκλογές της 7ης  Ιουλίου, τρεις μόλις μέρες πριν από τις εκλογές.

Μία νίκη που είναι προδιαγεγραμμένη, ύστερα από την πρωτιά που έλαβε η ΝΔ στις ευρωεκλογές και περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαϊου 2019,  και μάλιστα για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πάργας φαίνεται, όπως δείχνουν οι σφυγμομετρήσεις, θα νιώσει υπερήφανη και για την εκλογή του δικού της υποψηφίου, του παργινού Σπύρου Κυριάκη.

Κατά την παρουσίαση των ονομάτων από τον γραμματέα της ΝΟΔΕ του ν. Πρέβεζας, τον κ.  Νίκο Τζίμα, ο κόσμος στο άκουσμα του ονόματος του Σπύρου Κυριάκη χειροκροτούσε παρατεταμένα και με επευφημίες δήλωσαν πολύ ένθερμα πως θα είναι ο νικητής για την βουλευτική έδρα του ν. Πρέβεζας στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Μετά το τέλος της παρουσίασης των υποψήφιων βουλευτών και σε προσωπική επαφή που είχε ο κόσμος μαζί τους, ιδιαίτερη προτίμηση έδειξαν οι ψηφοφόροι στον Σπύρο Κυριάκη.

Συζήτησαν μαζί του, του ευχήθηκαν με αποφασιστικότητα ότι θα τον βάλουν στη Βουλή και νιώθουν υπερήφανοι που ένας δικός τους άνθρωπος, άφθαρτος, ενεργός νέος και με όραμα για την Ελλάδα αλλά και για την περιοχή του θα βρεθεί, με τη δική τους δύναμη,  στην πρώτη γραμμή της νέας κυβέρνησης της ΝΔ.

Με λίγα λόγια ο Σπύρος Κυριάκης φέρει από τη μια άκρη έως την άλλη άκρη του Δήμου Πάργας αλλά και στον υπόλοιπο νομό τον αέρα της εκλογικής του νίκης.

Φέρει το ισχυρότερο προβάδισμα από τους τέσσερις υποφήφιους βουλευτές και ο κόσμος της Ν Δ του νομού αλλά και συμπολίτες που δεν ανήκουν στον χώρο της ΝΔ, που εκτιμούν τον παργινό Σπύρο Κυριάκη και γνωρίζουν ότι θα είναι αλλαγή στο νομό Πρέβεζας η εκλογή του, έχουν αποφασίσει και το δηλώνουν ότι θα του δώσουν αυτή τη νίκη.

Η κάλπη της 7ης  Ιουλίου είναι πλέον βέβαιο, μετά τη χθεσινή μεγαλειώδη υποδοχή και εκδήλωση θερμών λόγων με τη δυναμική παρουσία των ψηφοφόρων θα αναδείξει το νικηφόρο αποτέλεσμα υπέρ του Παργινού Σπύρου Κυριάκη.

Είναι χαρακτηριστικές οι ευχές των παρευρισκομένων που του εύχονταν να τον δουν σε σημαντική θέση στο κυβερνητικό σχήμα της ΝΔ.

Πιστεύουν στις δυνάμεις του και θα του εμπιστευτούν την ψήφο τους,  την οποία θα του την προσφέρουν χωρίς δεύτερη σκέψη και δισταγμό.

Ο Σπύρος Κυριάκης όπως όλα έδειξαν χθες βράδυ στο Καναλακι θα γιορτάσει το βράδυ της 7ης Ιουλίου όχι μόνο τη μεγάλη νίκη του κόμματός του, αλλά και τη δική του νίκη με μεγάλη διαφορά σταυρών από τους άλλους συνυποψηφίους του.

Η Κυριακή λοιπόν κοντή γιορτή…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ