Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στην Αρτινή κοινωνία η ανακοίνωση της προϊσταμένης Εφορείας Αρχαιοτήτων, Βαρβάρας Παπαδοπούλου, σύμφωνα με την οποία μπαίνουν τίτλοι τέλους στο υπαίθριο θέατρο του Κάστρου Άρτας.

Η κυρία Παπαδοπούλου έκανε γνωστό ότι στον χώρο αυτό πρόκειται να γίνουν εργασίες αναστήλωσης από το πρόγραμμα Interreg, ενώ παράλληλα επισήμανε ότι δεν πληροί τους όρους ασφάλειας καθότι δεν διαθέτει δύο εισόδους και εξόδους.

Παρά τις αναφορές της αυτές, οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται, και σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρταίων αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να τεθούν ερωτήσεις προ ημερησίας διατάξεως για την στάση που θα κρατήσει η Δημοτική Αρχή για το θέμα.

Για το ίδιο θέμα, εξάλλου, συνεδριάζει σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Πολιτών Παρέμβαση» με σκοπό να αποφασίσει τις περαιτέρω κινήσεις.

Ανακοινώσεις με τις οποίες εκφράζουν την αντίθεσή τους και παράλληλα την αγανάκτηση για το κλείσιμο, εξέδωσαν μέχρι στιγμής η βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, η επικεφαλής της «Ριζοσπαστικής Δημοτικής Αλλαγής», Λίτσα Κιτσαντά και η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ