Με κάθε επισημότητα τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου στον Κοιμητηριακό Ναό των Αγίων Αποστόλων, το καθιερωμένο Δημοτικό Μνημόσυνο, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτας κ.κ. Καλλινίκου και παρουσία φορέων της πόλης.

Το ετήσιο Αρχιερατικό Μνημόσυνο τελείται (βάσει της αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρταίων 161/14-03-1946) για την ανάπαυση των ψυχών προσφιλών μας, των πεσόντων για την πατρίδα κατά τους απελευθερωτικούς πολέμους του Έθνους και των ταφέντων στο κοιμητήριο Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και Οπλιτών, καθώς και των αείμνηστων Ευεργετών και Δωρητών του Δήμου, της Πόλεως και των διατελεσάντων Δημάρχων.

Παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης,   ο βουλευτής Άρτας Γιώργος Στύλιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρέας Λώλος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Βαρέλης, η Αντιδήμαρχος Αρταίων Άννα Κουτρούμπα, Δημοτικοί Σύμβουλοι Αρταίων και Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ηπείρου, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μιχάλης Νικολάου, εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων της πόλης, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και υπάλληλοι του Δήμου Αρταίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here