Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με επιτυχία η παρουσίαση της αποστολής της ομάδας του1ου ΕΠΑΛ Πρέβεζας με την ονομασία “Μικρή Άρκτος” η οποία συμμετέχει μαζί με άλλα 9 σχολεία από όλη την Ελλάδα στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Διαστημικής.

Ο δορυφόρος που κατασκεύασαν τα παιδιά μαζί με τους καθηγητές τους ,εκτοξεύθηκε σε ύψος 1 χιλιομέτρου , προσγειώθηκε κανονικά και “περπάτησε” στο έδαφος και όπως ανέφερε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ο διευθυντής του σχολείου Γιάννης Θεοφάνους παρά τις μικρές αστοχίες που προέκυψαν η ομάδα είναι ικανοποιημένη αφού απέσπασε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το άγχος για την αποστολή του ΕΠΑΛ Πρέβεζας που βρίσκεται από χθες στην Αθήνα είναι μεγάλο και όπως αναφέρει ο διευθυντής του σχολείου τα παιδιά έδωσαν πραγματική “μάχη” για να υλοποιήσουν όλες τις φάσεις του προγράμματός τους και τελικά τα κατάφεραν.

Παρότι υπάρχουν προβλήματα στην οργάνωση και οι ομάδες ταλαιπωρήθηκαν αρκετά να φτάσουν στον χώρο της παρουσίασης (ένα πεδίο βολής στα Μέγαρα) ο διαγωνισμός παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και όλα όπως φαίνεται θα κριθούν στις λεπτομέρειες.

Αύριο η ομάδα της Πρέβεζας θα κάνει μια ακόμη παρουσίαση της ιδέας που υλοποίησε, ενώ το Σάββατο αναμένεται η βαθμολογία των ομάδων από τα 10 σχολεία της χώρας , τα οποία κατάφεραν να διακριθούν σε μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία , αποδεικνύοντας ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ