Δεν έχουν τέλος οι αποκάλυψεις για τη νοσηρή δράση του 37χρονου ιερέα από τα Κάτω Πατήσια ο όποιος φέρεται να είχε παρενοχλήσει και άλλα παιδιά της περιοχής.

Μετά την καταγγελία της 17χρονης την οποία ο σάτυρος ιερές βίασε τουλάχιστον 7 φορές από τον Νοέμβριο του 2019 μέχρι τα μέσα του 2020 μέσα στην εκκλησία, μια 19χρονη κατήγγειλε πως ο ίδιος της ζητούσε να περάσει λίγο χρόνο μαζί της.

Τα στόματα στην περιοχή έχουν ανοίξει και αρκετοί μιλούν για έναν παπά που ξεμονάχιαζε ανήλικα κορίτσια με το πρόσχημα του κατηχητικού.

Το κορίτσι αναφέρει ότι βιάστηκε επανειλημμένα από το Νοέμβριο του 2019 έως τα μέσα του 2020, με τον ιερέα πάντως να αρνείται τις κατηγορίες. Ο ίδιος ωστόσο τέθηκε σε Αργία με απόφαση του Αρχιεπισκόπου.

«Δεν υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία για τον ιερέα» λέει ο συνήγορος του ιερέα.

«Νιώθει λυτρωμένη μετά την κατάθεση» λέει ο δικηγόρος της 17χρονης.

«Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη» δηλώνει σχετικά ο Επίσκοπος Ρωγών Φιλόθεος Θεοδωρόπουλος.

“Όταν άρχισα να πηγαίνω στο λύκειο, σταμάτησα να πηγαίνω πια στο κατηχητικό. Είπα στη μαμά μου ότι δεν θέλω να ξαναπάω στο κατηχητικό και τότε ήταν και η περίοδος που άρχισε και ο κορονοϊός και όλα αυτά και ήμουν αρκετά στο σπίτι μου. Η αλήθεια είναι ότι έκλαιγα σχεδόν κάθε μέρα από το φόβο μου. Δεν ήξερα τι να κάνω” κατέθεσε το κορίτσι.

Ο 37χρονος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη, ενώ διερευνώνται και άλλες καταγγελίες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ