ΑρχικήΉπειροςΈργα οδοποιίας 562.000 ευρώ σε δρόμους της Άρτας

Έργα οδοποιίας 562.000 ευρώ σε δρόμους της Άρτας

Δημοσιεύθηκε:

Έργα οδοποιίας, όπως ασφαλτοστρώσεις και τσιμεντοστρώσεις, συνολικού προϋπολογισμού 562.000 ευρώ περιλαμβάνει η μελέτη που εγκρίθηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.

Οι εργασίες αφορούν την επισκευή και διάνοιξη οδών κυρίως στην πόλη της Άρτας, εργασίες που είναι απαραίτητες για λόγους λειτουργικότητας και ασφάλειας του οδικού δικτύου.

Αναλυτικότερα, στην Δημοτική Ενότητα Αρταίων θα γίνει, μεταξύ άλλων, διάνοιξη ρυμοτομούμενων τμημάτων επί της οδού Μικράς Ασίας, επί της οδού Μοστραίων, μεταξύ των οδών Ανεμομύλων, Βίτσι και Χωματιανού, καθώς και στην οδό Οδηγητρίας.

Θα πραγματοποιηθούν ασφαλτοστρώσεις στην οδό Σκουφά από το ύψος της Τράπεζας Πειραιώς στην πλατεία Κιλκίς, προς το παλιό Νοσοκομείο, καθώς και στην οδό 3/40 Συντάγματος Ευζώνων έως τη διασταύρωση με την οδό Τζουμέρκων, θα αποκατασταθεί η ασφαλτόστρωση στην οδό Στρατώνος και σε διάφορα σημεία της πόλης, θα γίνει κατασκευή δικτύου ομβρίων σε πάροδο της οδού Τζουμέρκων, θα επισκευαστεί το οδόστρωμα στον παράδρομο της Περιφερειακής οδού στο ύψος της πρώην Πρόνοιας, ενώ θα επισκευαστεί η τσιμεντόστρωση στην οδό Διογένους.

Στην Δημοτική Ενότητα Βλαχέρνας εργασίες θα γίνουν στην έξοδο του οικισμού Γραμμενίτσας προς τον παράδρομο της Ιόνιας Οδού.

Τέλος, εργασίες θα γίνουν και στην Τοπική Κοινότητα Κορφοβουνίου, όπου θα αποκατασταθεί η βατότητα του δρόμου προς τον οικισμό Ρουμάνια.

Τελευταία νέα

Μία πολύ σημαντική απόφαση πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων στις 22 Μαρτίου 2023, η...

Εορτάστηκε και φέτος σε Καναλάκι, Πάργα, η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου

Εορτάστηκε και φέτος σε Καναλάκι, Πάργα, και σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου...

Υποψήφια για τον κατάλογο «Μνήμη του Κόσμου» της Unesco τα μολύβδινα ελάσματα της Αρχαίας Δωδώνης

Τον Νοέμβριο του 2021, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Διεύθυνση Προϊστορικών...

Ζητείται Υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι

Ζητείται υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6938626538

Περισσότερα

Μία πολύ σημαντική απόφαση πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων στις 22 Μαρτίου 2023, η...
Αρέσει σε %d bloggers: